search
Iedereen heeft het over de hitserie 'Fool Me Once', maar opvallend veel mensen vinden het maar niks
Series / Nieuws

Iedereen heeft het over de hitserie 'Fool Me Once', maar opvallend veel mensen vinden het maar niks

Hoewel niet alle kijkers overtuigd zijn, dendert deze productie de ranglijsten binnen.

De thriller is gebaseerd op een bestseller en staat op nummer een in de Netflix Top 10 van Nederland. We hebben het natuurlijk over Harlan Cobens boek De verbeelding, oftewel Fool Me Once

De miniserie bestaat uit acht afleveringen en ondanks de gepolariseerde reacties van sommige kijkers op Rotten Tomatoes heeft Netflix een hit te pakken. Actrice Joanna Lumley had een gesprek met Yahoo over de serie.

Bijdrage aan het succes


Wanneer Maya (Michelle Keegan) haar vermoorde echtgenoot Joe (Richard Armitage) op de nannycam ziet spelen met hun dochtertje Lilly is dit de start van een zoektocht. Lumley, die Joe's meedogenloze moeder Judith speelt, onthulde haar reactie over de première in maar liefst 190 landen op Nieuwjaarsdag.

Lumley: "Ik kon me daar niks bij voorstellen. Je doet je werk met de overige acteurs en de crew, en vervolgens is het afwachten. Het is een goed gemaakte serie met de nodige onverwachte wendingen en een einde dat je niet echt ziet aankomen. Dat heeft zeker bijgedragen aan het succes ".

Tweedeling


Op moment van schrijven staan er ruim 500 kijkersrecensies op RT. Wat opvalt is de tweedeling: er worden of erg lage, of erg hoge beoordelingen gegeven. De naam van Harlan Coben, evenals de eerdere succesvolle verfilmingen van zijn boeken, is ongetwijfeld een positieve factor in het geheel.Verder kende het verhaal een aantal onverwachte plotwendingen waarover levendig gediscussieerd werd online. Wil je zelf je mening vormen, dan kun je Fool Me Once in zijn geheel bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen