search
'Bridgerton' kan een onverwachte focus kiezen: neemt dit familielid het straks over?
Series / Nieuws

'Bridgerton' kan een onverwachte focus kiezen: neemt dit familielid het straks over?

Wordt het verhaal van Benedict Bridgerton nog een seizoen overgeslagen?

Na twee seizoenen van Bridgerton weten we inmiddels dat de makers van de serie niet altijd de boeken van Julia Quinn volgen. Hierdoor weten ook fans van de boeken niet wat er in de serie gaat gebeuren. Meestal snappen kijkers de veranderingen, maar soms levert het ook verwarring op.

Een grote vraag die fans hebben is waarom we in seizoen 3 niet het verhaal van Benedict zien, maar dat van Penelope en Colin. Dit is de grootste verandering tot nu toe. Gelukkig is de uitleg hiervoor best logisch: het mysterie rondom Lady Whistledown moet opgelost worden in dit seizoen, anders wordt het te langdradig.

Seizoen 4


Dit betekent dus wel dat de volgorde uit de romans van Quinn doorbroken is, en fans niet meer weten wat ze kunnen verwachten van de volgende seizoenen. We weten dat seizoen 3 op Colin en Penelope focust, terwijl dit eigenlijk Benedict zou zijn. Daardoor lijkt het logisch dat zijn verhaal doorgeschoven wordt naar seizoen 4.

Maar nu de makers de volgorde eerder hebben omgegooid, kunnen ze dat natuurlijk weer opnieuw doen. Het zou dus zomaar kunnen dat we in dat seizoen het verhaal van een heel andere Bridgerton zien. Tot nu toe lijken Benedict of Eloise de meest logische opties onder fans.

Francesca


Seizoen 3 wordt echter het seizoen waarin Francesca Bridgerton voor het eerst een complete rol heeft. Zouden de makers dit doen om ons voor te bereiden op een heel seizoen voor haar? Het unieke aan Francesca is dat haar verhaal zich geheel op de achtergrond van die van haar broers en zussen afspeelt.



Het lijkt erop dat Francesca in seizoen 3 gaat trouwen. We weten dat ze problemen krijgt in haar huwelijk, dus lijkt het raar om daar nog een aantal seizoenen op te moeten wachten. Het zou ook kunnen dat de makers van Bridgeron ervoor kiezen om de verhaallijnen van de Bridgerton-familie door elkaar heen te laten lopen.

Geduld


Helaas moeten we nog even geduld hebben om hierachter te komen. Seizoen 3 deel 1 van Bridgerton is vanaf 16 mei te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen