search
'John Wick'-acteur Ian McShane laakt de ordinaire melkkoe 'The Continental'
Series / Nieuws

'John Wick'-acteur Ian McShane laakt de ordinaire melkkoe 'The Continental'

McShane is een veteraan binnen de franchise, maar vindt de prequelserie te triest voor woorden.

De succesvolle John Wick-films hebben inmiddels een spin-off film opgeleverd, getiteld Ballerina. Hierin zullen Keanu Reeves, Lance Reddick en Ian McShane hun geliefde rollen nog eens overdoen.

In gesprek met Movieweb onthult McShane waarom hij The Continental niet binnen dit geheel vindt passen. Dit heeft onder andere te maken met de aanpak van de makers.

Versteld


Wat opvalt is dat de acteur de miniserie zelf niet gezien heeft. McShane: "Nee, ik wil er niet naar kijken. Volgens mij hebben Keanu [Reeves] en Chad [Stahelski] ook niet gekeken."

Hij vervolgt deze pittige uitspraak als volgt: "Het is volgens mij gewoon een tv-productiebedrijf dat snel en makkelijk geld wilde verdienen aan de filmreeks. Ons hebben ze niks gevraagd, waarom zou je dan überhaupt al willen kijken? Ik sta versteld van de ongelooflijke arrogantie in hun aanpak."

Franchise


De acteerveteraan ziet het hele project als een ordinaire melkkoe die verder weinig van doen heeft met de wereld van John Wick. Om deze reden maakt The Continental volgens McShane duidelijk geen deel uit van de franchise.



The Continental kun je bekijken op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is The Continental volgens jou een goede toevoeging aan de John Wick-wereld?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen