search
Angstaanjagende scifi-serie 'Constellation' is na 'Masters of the Air' de volgende grote serie op Apple TV+
Series / Trailer

Angstaanjagende scifi-serie 'Constellation' is na 'Masters of the Air' de volgende grote serie op Apple TV+

Na haar terugkaar op Aarde blijken hele stukken uit het leven van een astronaut verdwenen te zijn.

Abonnees van Apple TV+ hebben geluk, want naast Masters of the Air komt nu ook het pareltje Constellation eraan. Apple TV heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht van de spannende mystery-scifi over een gehavende astronaut die terugkeert naar de aarde, maar nooit meer hetzelfde zal zijn.

In de hoofdrollen zullen Noomi Rapace, Jonathan Banks en James D'Arcy te zien zijn. De serie is ontwikkeld door Peter Harness, die ook verantwoordelijk was voor Wallander.

Verhaal


De synopsis luidt: "Jo, een vrouw die terugkeert naar de aarde na een ramp in de ruimte ontdekt dat belangrijke stukken van haar leven lijken te ontbreken."

De synopsis gaat verder: "Het ruimteavontuur is een verkenning van de donkere kanten van de menselijke psychologie, de wanhopige zoektocht van één vrouw om de waarheid over de verborgen geschiedenis van de ruimtevaart bloot te leggen en alles terug te krijgen wat ze is kwijtgeraakt."

Cast en crew


Julian Looman, William Catlett, Barbara Sukowa, Rosie en Davina Coleman spelen ook een hoofdrol in de serie die geregisseerd is door Michelle MacLaren, Oliver Hirschbiegel en Joseph Cedar.



Dit is de derde samenwerking tussen Apple TV+ en MacLaren, die als regisseur en uitvoerend producent meewerkt aan de aankomende Apple Original-serie Shining Girls en de wereldwijde hit The Morning Show.

Release


Constellation zal vanaf 21 februari verschijnen bij Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen