search
Robert De Niro speelde nooit in een tv-serie, maar in 2023 ging hij overstag voor 'Nada'
Series / Specials

Robert De Niro speelde nooit in een tv-serie, maar in 2023 ging hij overstag voor 'Nada'

Disney plus strikt Robert De Niro voor de televisieserie Nada.

De legendarische filmster Robert de Niro was nooit echt te porren voor een rol in een televisieserie. Toch heeft hij vorig jaar met zijn hand over zijn hart gestreken. Voor de gastrol van Vincent Parisi in de televisieserie Nada.

Hij speelt in Nada een kunstliefhebber en een provocateur. Hij is de beste vriend van Manuel - de protagonist in dit verhaal - een culinair recensent op zijn retour, gespeeld door Luis Brandoni. Een prachtig liefdevol verhaal dat zich tegen de contouren van het zonnige Buenos Aires afspeelt.

Nog even: Robert De Niro


De Niro is een Amerikaanse acteur, producent en regisseur die een indrukwekkende carrière heeft opgebouwd in de filmindustrie. Hij heeft vooral Italiaanse roots, maar ook voorouders uit heel Europa.

Hij werd geboren op 17 augustus 1943 in New York City en groeide op in een artistiek gezin. De Niro staat bekend om zijn veelzijdige acteerwerk en zijn vermogen om zich volledig in te leven in zijn personages.

Academy Awards


Hij heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder twee Academy Awards voor zijn rollen in The Godfather Part II en Raging Bull.



Daarnaast heeft hij ook in vele andere bekende films gespeeld, zoals Taxi Driver, The Deer Hunter, Cape Fear Goodfellas, Heat, The Irishman en Meet the Parents.

Miniserie


Nada is een miniserie die in Nederland is uitgebracht door Disney+. De naam van de titel verwijs naar een Arabische naam die "de roep van de morgen" of "ochtendschittering" betekent. Het is een mooie en poëtische naam die vaak geassocieerd wordt met positieve eigenschappen zoals hoop, vernieuwing en frisheid.



De cast van de serie bestaat verder uit Silvia Kutika (Tierra incógnita), Enrique Piñeyro (Limbo), Gastón Cocchiarale (El Encargado), Daniel Miglioranza (El Encargado), Pablo Novak (Amar después de amar), Belén Chavanne (Monzón), Alejandro Paker (El Encargado), Rodrigo Noya (El Marginal), Ariadna Asturzzi, Cecilia Dopazo, Manuel Vicente (El Encargado) en Daniel Aráoz (Puerta 7).

Absolute aanrader


De combinatie van De Niro en Brandoni in Buenos Aires is opmerkelijk fris. Het is verbazingwekkend hoe De Niro, een New Yorker, de cultuur van Buenos Aires vertolkt in een serie die grotendeels in het Spaans is.

De woordenstroom die werd gebruikt om de smaken te beschrijven was zo poëtisch, episch en romantisch. Beide acteurs slagen er op ongelooflijke wijze in om je te laten voelen, ruiken en verlangen. Nada is een absolute ‘must see’.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen