search
Eerste beelden 'What If...?' seizoen 3 verraden Red Guardian, Captain American en meer
Series / Foto's

Eerste beelden 'What If...?' seizoen 3 verraden Red Guardian, Captain American en meer

In het derde seizoen zullen weer meerdere alternatieve tijdlijnen in het MCU worden uitgediept.

Nieuwe beelden zijn opgedoken van het derde seizoen van de Marvel-serie What If…?, die verklappen dat Red Guardian en Captain America hun opwachting zullen maken in alternatieve tijdlijnen van het MCU. Naar verwachting zal de serie nog in 2024 te zien zijn.

Om ondertussen te begrijpen wat er in elke Marvel-serie en Marvel-film gebeurt, is er een hoop voorkennis nodig. Gelukkig heeft Marvel met de serie What If…? het overbodig gemaakt om veel van de canon te weten, door juist te focussen op een alternatieve loop van omstandigheden.

Eerdere seizoenen


Het tweede seizoen van What If…? werd met veel succes gelanceerd tijdens de kerstvakantie van 2023, wat veel kijkers opleverde en een hoge verwachting voor het komende seizoen.

Nu hebben de makers van de animatieserie op sociale media hun fans bedankt, en hen direct getrakteerd op een voorproefje van het aankomende seizoen.

Derde seizoen


Details van seizoen drie zijn grotendeels geheim, maar de gedeelde beelden verraden al dat er een Red Guardian-aflevering aan zit te komen.


Ook weten we nu dat Sam Wilson's Captain America en Monica Rambeau rolletjes te spelen zullen hebben in het derde seizoen.

Release


What If…? seizoen 3 zal tegen het einde van 2024 uitkomen. Bekijk nu de eerste twee seizoenen bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen