search
HBO Max heeft met 'True Detective: Night Country' weer een enorme hit te pakken
Series / Nieuws

HBO Max heeft met 'True Detective: Night Country' weer een enorme hit te pakken

HBO heeft na jaren van afwezigheid met seizoen vier weer een regelrechte hit te pakken.

Sinds vorige week is het langverwachte vierde seizoen van het spannende True Detective uitgekomen, en nu blijkt dat kijkers weer massaal afstemmen op het nieuwste seizoen Night Country.

Met nog maar twee afleveringen die uit zijn lopen de kijkcijfers alweer in de miljoenen. In Amerika zijn deze gemeten en daar was afgelopen zondag een stijging te zien van 28% ten opzichte van aflevering één.

Night Country is een succes


Vorige week debuteerde het vierde seizoen met een kijkersaantal van 2 miljoen, en dat was afgelopen zondag 2,26 miljoen. HBO kijkt met enthousiasme naar de stijgende lijn, ook gezien het nu al beter doet dan andere HBO-hitseries.

Ter vergelijking, het veelgeprezen vierde seizoen van Succession ging in première met 2,3 miljoen kijkers, terwijl het profiteerde van het recentere einde van het derde seizoen, terwijl True Detective al vijf jaar niet meer op de buis is geweest.

Spanning om niet te missen


True Detective: Night Country volgt rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) terwijl ze de verdwijning onderzoeken van acht mannen die de Tsalal Arctic Research Station in Ennis, Alaska, runnen. Naast Foster en Reis bestaat de cast uit onder anderen Finn Bennett, Fiona Shaw en Christopher Eccleston.Kijk alle afleveringen van True Detective op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen