search
Deze 4 gewelddadige maffiaseries weten flink huis te houden op NPO Plus
Series / Featured

Deze 4 gewelddadige maffiaseries weten flink huis te houden op NPO Plus

Heb jij deze bikkelharde crimeseries al van je lijstje kunnen strepen?

Toe aan een avondje keiharde misdaad? Dan wil je misschien wel één van deze vette misdaadseries op NPO Plus overwegen over de georganiseerde misdaad in binnen- én buitenland.

Kin



Ierse misdaadserie over de familie Kinsella. Zij hebben een belangrijke rol in het drugscircuit van Dublin en willen meer macht. Bekijk nu bij NPO Plus.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Klem



De levens van belastingambtenaar Hugo en topcrimineel Marius raken steeds meer met elkaar verstrengeld via hun dochters, die onafscheidelijke hartsvriendinnen zijn. Bekijk nu bij NPO Plus.



1985



1985 volgt de vrienden Marc en Franky, en diens zus Vicky in de turbulente jaren 80. Marc en Franky verhuizen naar Brussel voor een carrière bij de Rijkswacht. Al snel worden de drie jongeren meegezogen in een spiraal van misdaden die worden toegeschreven aan de zogenaamde Bende van Nijvel. Bekijk nu bij NPO Plus.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Stanley H.



Dramaserie over een van de beruchtste criminelen ooit: Stanley Hillis. Stanley H. ontwikkelt zich van een jonge bankrover/inbreker tot een gehaaide, puissant rijke en ongrijpbare drugshandelaar. Bekijk nu bij NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen