search
SerieTotaal tipt: dit zijn de beste series van januari die je niet mag missen (tot nu toe)
Series / Featured

SerieTotaal tipt: dit zijn de beste series van januari die je niet mag missen (tot nu toe)

Deze series op Netflix, HBO Max en Disney+ spannen volgens onze bescheiden mening de kroon.

Op SerieTotaal kan je recensies vinden van de meest uiteenlopende series, die zijn uitgebracht door de grote streamingdiensten van Nederland. Dit is tot nu toe de stand in januari, met de grote winnaar op de bank van Disney+.

Hieronder is een overzicht te vinden van de hoogst scorende titels van de afgelopen maand.

Boy Swallows Universe





★★★★☆

Synopsis: Een jongetje dat in de jaren 80 opgroeit in de buitenwijken van Brisbane, wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het leven en het naderende onheil dat zijn gezin bedreigt.

Recensie: "'Boy Swallows Universe' is een kunststuk dat je recht in het hart raakt. De personages krijgen zo ontzettend veel uitdieping dat ze je onmogelijk onberoerd laten."

Lees de rest van de recensie.

True Detective seizoen 4





★★★★☆

Synopsis: Volgt het onderzoek achter de verdwijning van acht mannen van een onderzoeksstation. In dit seizoen spelen Jodie Foster en Kali Reis de rollen van detectives Liz Danvers en Evangeline Navarro.

Recensie: "... [D]it vierde seizoen [is] een vrouwenproject. Dat maakt de serie geenszins zachter. Sterker nog: het mistroostige en ijskoude Alaska is misschien wel de meest rauwe setting van 'True Detective' ooit."

Lees de rest van de recensie.

The Artful Dodger





★★★★★

Synopsis: Speelt zich af in het Australië van 1850 en volgt het volwassen dubbelleven van Charles Dickens' beroemde dievenprins Dodger, die nu chirurg is maar zijn voorliefde voor misdaad niet van zich af kan schudden.

Recensie: "'The Artful Dodger' is de perfecte botsing tussen 'Peaky Blinders' en 'Da Vinci's Demons'. Fijne, speelse opzet. Dat vleugje chaos afgewerkt met blitse muziekjes werkt gewoon als een trein, juist omdat het totaal niet bij de tijdgeest past maar desondanks trouw blijft aan Charles Dickens' gedachtegoed."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen