search
'American Nightmare' en twee veelbesproken series behouden de macht in Netflix Top 10
Series / Nieuws

'American Nightmare' en twee veelbesproken series behouden de macht in Netflix Top 10

De bovenste plaatsen in de toplijst met series op Netflix zijn in handen van American Nightmare, Fool Me Once en La Casa de Papel: Berlín.

De met series verandert voortdurend en is ook een mooie lijst om in de gaten te houden om te zien of er nog iets leuks is wat je nog niet hebt gezien. Hieronder tref je de complete Top 10 van dit moment.

De Top drie is de afgelopen dagen niet veranderd, met American Nightmare en Fool Me Once op de eerste twee plaatsen en de spin-off La Casa de Papel: Berlín maakt de Top drie compleet.

Veel aandacht


Vooral de eerste twee series weten indruk te maken op het publiek. American Nightmare is ongetwijfeld veelbesproken bij het koffiezetautomaat en Fool Me Once is een typische hate-it-or-love-it serie. Bepaalde mensen zijn laaiend enthousiast, waar anderen maar een meh-gevoel hebben.

In de rest van de top 10 zien we dat de populaire series Frost en Boys Swallows Universe hun langste tijd in de toplijst hebben gehad. Ook is het opvallend dat er maar weinig vervolgseizoenen van bestaande series in de lijst staan.

Complete Top 10


Hieronder zie je de complete top tien met series op Netflix.

1. American Nightmare - docu
2. Fool Me Once
3. La Casa de Papel: Berlín
4. Safe - miniserie
5. The Stranger - miniserie
6. My Life with the Walter Boys - seizoen 1
7. You Are What You Eat - docu
8. Love on the Spectrum - seizoen 2
9. Frost
10. Boys Swallows Universe - miniserie

Nieuwe releases


De Top 10 zal komende periode wel weer iets veranderen. Vanaf vandaag staan Griselda met Sofía Vergara en Masters of the Universe: Revolution online en vanaf zaterdag kun je kijken naar Doctor Slump. Lees de volledige lijst met nieuwe series van deze week in het artikel Netflix komt deze week met het spraakmakende 'Griselda' en 9 andere topseries.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen