search
Eerste trailer 'Patty' van Videoland: De komische dramaserie over het leven van Patty Brard
Series / Trailer

Eerste trailer 'Patty' van Videoland: De komische dramaserie over het leven van Patty Brard

De serie Patty wordt omschreven als een dramaserie, maar Patty Brard lijkt een komedie te krijgen.

Wie had dat gedacht. De Nederlandse celeb Patty Brard krijgt binnenkort haar eigen tv-serie. Videoland komt met de miniserie Patty, geregisseerd door Will Koopman (Unit 13, Gooische Vrouwen).

De grote vraag is of de serie een komedie- of een dramaserie is. De eerste beelden doen vooral voorspellen dat er ook veel gelachen kan worden met Patty, gespeeld door Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven.

Patty


Als je Patty Brard niet kent: ze is bekend van de meidengroep Luv die in de jaren 70 en 80 heel wat hits scoorden. In de serie zien we worden de andere Luv-dames gespeeld door Julia Lammerts (José) en Teunie de Brouwer (Marga).

Patty is/was dol op mannen. Ze versleet er meerdere. Chris Peters zien we als Patty’s eerste man Ron, Lorenzo de Moor is haar Italiaanse ex-man Carlo en Jim Bakkum duikt op als haar derde ex René.

Sterren Springen


In de beelden hieronder zie je ook een scène waarin Patty van een duikplank springt. In 2012 nam ze deel van Sterren Springen en klapte toen op een hilarische manier in het water. Voor Patty liep het slecht af: wervels in haar nek verschoven, een knie verdraaid en een tand afgebroken.



"Patty gaat over vallen en opstaan. Ik wilde deze serie heel graag maken omdat deze vrouw een paar keer behoorlijk is gevallen, maar ook altijd weer is opgeklommen en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Daar heb ik een enorme bewondering voor," aldus Koopman over haar serie en Brard.

Videoland & RTL4


In Patty speelt Dook van Dijck zanger en Sterren Springen-presentator Gerard Joling. Vanaf 18 februari 17.00 uur zie je Patty op Videoland en 's avonds zendt RTL4 de eerste aflevering uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen