search
Setfoto van 'Stranger Things' seizoen 5 bevestigt het voortbestaan van Eddie
Series / Nieuws

Setfoto van 'Stranger Things' seizoen 5 bevestigt het voortbestaan van Eddie

Eddie stierf in seizoen 4 van 'Stranger Things', maar de Hellfire Club leeft voort.

Het personage Eddie Munson was na de release van Stranger Things seizoen 4 zo'n grote hit bij fans, dat je je bijna kunt voorstellen dat de Duffer Brothers er spijt van hebben dat ze hem zo snel hebben laten sterven. Een nieuwe setfoto bevestigt in ieder geval dat ze hem in het nieuwe seizoen nog niet vergeten zijn.

Eddie was voor het eerst te zien in de eerste aflevering van seizoen 4. Het sociale buitenbeentje was een metalhead en fan van het spel Dungeons & Dragons. Hij werd door de autoriteiten gezien als hoofdverdachte voor de moorden die in Hawkins plaatsvonden, al weten wij natuurlijk dat hij daar niets mee te maken had.

Setfoto


Uiteindelijk stierf Eddie aan het einde van het seizoen een heldhaftige dood. Dat weerhoudt fans er echter niet van om te speculeren over een eventuele terugkeer van het personage in seizoen 5. Dit lijkt onwaarschijnlijk, maar een setfoto laat nu wel zien dat er in het nieuwe seizoen nog een verwijzing naar hem komt.

In de foto zien we een kluisje, met daarop de tekst Hellfire Lives en een getekende strijdknots en demoon. De Hellfire Club was de groep die Eddie in seizoen 4 oprichtte, voor buitenbeentjes die van D&D hielden.

Nalatenschap


Het is natuurlijk een kleine verwijzing, maar het lijkt er hierdoor wel op dat de nalatenschap van Eddie in ieder geval een rol zal spelen in het laatste seizoen. Bekijk Stranger Things op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen