search
Deze bloedspannende crimeserie houdt Netflix alweer een maand lang volledig in haar greep
Series / Nieuws

Deze bloedspannende crimeserie houdt Netflix alweer een maand lang volledig in haar greep

De serie 'Fool Me Once' scoort na één maand nog altijd uitstekend op streamingsdienst Netflix.

De achtdelige miniserie Fool Me Once is vanaf 1 januari te zien op Netflix. De misdaadserie, gebaseerd op een boek van Harlan Coben, is nog altijd ongekend populair en staat nu al 4 weken lang in de Netflix top 10 van de best bekeken series.

De serie volgt ex-marinier Maya, gespeeld door de mooie Michelle Keegan, die de brute moord op haar man Joe, gespeeld door Richard Armitage probeert te verwerken. Maya lijkt hier vrij luchtigjes mee om te gaan, maar na een aantal dagen meent zij haar man te herkennen op beelden van haar nanny-cam.

Waanbeelden?


Beeldt ze zich dit allemaal in, of ziet ze haar man na zijn dood daadwerkelijk overal opduiken? Ondertussen moet Maya ook nog altijd de moord op haar zus verwerken. Hebben de twee zaken wellicht iets met elkaar te maken? Maya heeft weinig vertrouwen in de politie en gaat zelf op onderzoek uit met wat hulp van wat ex-collega's uit het leger.

In de serie zijn er ook grote rollen voor Adeel Akhtar, de agent die de moord onderzoekt en Joanna Lumley, die we allemaal kennen uit Absolutely Fabolous, die Maya's mysterieuze schoonmoeder speelt.

Kijken


Kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen