search
Nieuw op Prime Video in februari: Ontdek 8 boeiende series en afleveringen.
Series / Nieuws

Nieuw op Prime Video in februari: Ontdek 8 boeiende series en afleveringen.

Het hele palet aan genres wordt deze maand afgevinkt op Prime Video.

Prime Video zet in februari weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.


Mr. & Mrs. Smith


Verschijnt op: Vrijdag 2 februari | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Komedie / Misdaad | Kijk op: Prime Video

Maak kennis met de Smiths: twee eenzame vreemden, John en Jane, die hun leven en identiteit hebben opgegeven om samen te werken als partners – zowel in de spionage als in het huwelijk.




Expats


Verschijnt op: Vrijdag 2, 9, 16, 23 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 3-6 | Genre: Drama | Kijk op: Prime Video


Tegen de kleurrijke achtergrond van het bruisende Hong Kong toont Expats een veelzijdige groep mensen die, nadat een enkele ontmoeting een reeks levensveranderende gebeurtenissen in gang heeft gezet, het evenwicht tussen schuld en verantwoordelijkheid proberen te vinden.




Twisted Metal


Verschijnt op: Donderdag 8 februari | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Avontuur / Komedie | Kijk op: Prime Video

Twisted Metal is een actievolle komedie met een hoog octaangehalte over een praatgrage buitenstaander die de kans krijgt op een beter leven, maar alleen als hij succesvol een mysterieus pakket kan bezorgen in een post-apocalyptische woestenij.




Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

2 februari: De Prank Show (seizoen 1) - Komedie / Reality-TV - In elke aflevering van 'De Prank Show' houdt Giel zowel bekende als onbekende Nederlanders voor de gek. Op straat, in een café, of in de supermarkt…. Je weet nooit of én wanneer je wordt geprankt.

2 februari: Hazbin Hotel (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Animatie / Komedie / Misdaad - Charlie Morgenster, de prinses van de hel, heeft moeite om de demonen en engelen ervan te overtuigen dat elke ziel gered kan worden. Zing en vloek mee in deze geanimeerde musicalkomedie voor volwassenen, waarin tweede kansen centraal staan.

6, 7, 13, 14, 20, 21 februari: Marry My Husband (seizoen 1 - aflevering 11-16) - Komedie / Drama / Fantasie - Kang Ji-won, een terminaal zieke kankerpatiënt, wordt vermoord door haar echtgenoot en beste vriend nadat ze getuige is van hun affaire. Ze ontwaakt 10 jaar voor het incident en besluit wraak te nemen met behulp van Yu Ji-hyuk, een directeur bij het bedrijf waar ze werkt. Nu moet ze haar lot heroveren en het vuil uit haar leven elimineren.

9 februari: Wolf Like Me (seizoen 2) - Komedie / Drama / Fantasy - Iedereen heeft wel een rugzak bij zich in een nieuwe relatie, zo ook Gary en Mary. Als Mary opeens in aanvaring komt met Gary en zijn 12-jarige dochter, Emma, wijst alles erop dat ze voor elkaar bestemd zijn. Maar als hun relatie hechter wordt, maken Mary en Gary zich steeds meer zorgen dat hun beider rugzak hen uiteen zal drijven.

29 februari: Reina Roja (seizoen 1) - Thriller - Het intellect van een getalenteerde vrouw biedt haar de kans om een geheime Europese politiemacht te leiden. Maar het keert zich tegen haar, waarbij ze alles verliest. Na een moord bij haar thuis en de ontvoering van een erfgename, roept haar voormalige supervisor de hulp in van een politieman om haar te herstellen in haar functie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen