search
Dit weten we over 'Rainbow Six', de spin-off van 'Jack Ryan'
Series / Nieuws

Dit weten we over 'Rainbow Six', de spin-off van 'Jack Ryan'

Gaan we meer spannende avonturen zien uit Tom Clancy's 'Ryanverse'?

Afgelopen jaar kwam er een einde aan de serie Jack Ryan van Amazon Prime Video. De kans is echter groot dat we het laatste uit het 'Ryanverse' nog niet gezien hebben.

De serie was een verfilming van de boeken van de schrijver Tom Clancy. Naast het personage Jack Ryan creëerde hij ook het personage Domingo 'Ding' Chavez. Dat personage verscheen in de serie voor het eerst in seizoen 4.

Rainbow Six


Acteur Michael Peña speelde Chavez in de serie. Momenteel is een spin-off getiteld Rainbow Six in ontwikkeling, waarin Peña de hoofdrol zou moeten spelen. In het Ryanverse is 'Rainbow' een geheime contra-terroristische organisatie.

In een interview liet Peña weten dat de spin-off nog niet officieel bevestigd is. De bevestiging zou nog afhangen van hoe succesvol het slotseizoen van Jack Ryan is op de streamingsdienst.

John Krasinski


Als de spin-off realiteit wordt zal het verhaal waarschijnlijk de missies van Rainbow volgen in hun strijd tegen terrorisme. Het verhaal biedt ook mogelijkheden voor cameo's van personages en hun acteurs uit Jack Ryan, waaronder hoofdrolspeler John Krasinski.



In afwachting van Rainbow Six kijk je de vier seizoenen van Jack Ryan op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen