search
Nieuw seizoen 'True Detective' hogelijk gewaardeerd en waar kijkcijferkanon
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'True Detective' hogelijk gewaardeerd en waar kijkcijferkanon

Het vierde seizoen van 'True Detective' scoort uitstekend op HBO Max

De serie True Detective: Night Country scoort erg goed op HBO Max. De serie wordt niet alleen in Nederland maar over de gehele wereld zeer gewaardeerd. Niet alleen zijn de kijkcijfers indrukwekkend, ook de waardering van de serie neemt steeds verder toe.


Volgens de eerste cijfers uit de Verenigde Staten wordt de serie daar zelfs beter bekeken dan andere HBO-topseries, zoals Succession en The White Lotus.

Zes afleveringen


Er zijn inmiddels drie afleveringen van dit vierde seizoen van de succesvolle serie te streamen en elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering op HBO Max. De reeks duurt in totaal zes afleveringen en op 18 februari zal de laatste aflevering te zien zijn.

In de serie, waarin de nodige bovennatuurlijke elementen een rol spelen, schitteren Jodie Foster en Kali Reis als twee rechercheurs die de verdwijning van acht mannen onderzoeken die werkzaam zijn bij het Tsalal Arctic Research Station in Ennis, Alaska. Ook Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc en John Hawkes maken deel uit van de cast.

Kijken


Bekijk deze boeiende serie op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen