search
Deze 4 ijzersterke miniseries op NPO Plus kijk je binnen één avondvullende zit af
Series / Nieuws

Deze 4 ijzersterke miniseries op NPO Plus kijk je binnen één avondvullende zit af

Door deze miniseries op NPO Plus vliegt jouw avond opeens om.

Op zoek naar een lekkere serie om mee op de bank te ploffen? Check dan gauw onderstaande steengoede miniseries op NPO Plus, die je makkelijk binnen een paar uurtjes af kan kijken.

Mr Bates vs the Post Office



Alan Bates wordt ten onrechte beschuldigd van fraude en diefstal door de Britse post, en hij mag niet langer zijn postkantoor runnen. Als blijkt dat meer postkantoorhouders verschrikkelijk in de problemen komen door het gebrekkige computersysteem van de post, komt hij in actie. Het wordt een strijd tegen een van de machtigste overheidsinstanties die jarenlang gaat duren. Bekijk nu bij NPO Plus.



The Spectacular



Conspiracy thriller geïnspireerd op de jacht op een IRA-cel door de Limburgse politie eind jaren 80, verteld vanuit het perspectief van twee vrouwen. Teamhoofd recherche Jeanine Maes opent de jacht op de mysterieuze Fiona Hughes, het meest meedogenloze en enige vrouwelijk lid van de IRA-cel. Bekijk nu bij NPO Plus.



LOIS



Spannende thrillerserie gebaseerd op de boekenreeks van Simone van der Vlugt. De gelijknamige hoofdpersoon, Lois Elzinga, werkt als rechercheur bij de Alkmaarse politie en krijgt elke keer met een nieuwe, complexe zaak te maken. Bekijk nu bij NPO Plus.



Thuisfront



Een tragische gebeurtenis brengt een groep veteranen voor het eerst sinds hun missie in Uruzgan weer samen, maar de bijeenkomst legt oude wonden bloot. Ze worden nog altijd achtervolgd door een voorval tijdens hun missie. Bekijk nu bij NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen