search
Dolly Parton: 'Buffy the Vampire Slayer'-revival is onderweg
Series / Nieuws

Dolly Parton: 'Buffy the Vampire Slayer'-revival is onderweg

De zangeres deelde dat men van plan is om de geliefde cultserie te gaan vernieuwen.

Je verwacht het niet achter het multitalent, maar Dolly Parton heeft naast haar muziek- en acteercarrière ook kaas gegeten van het produceren van films en series. Nu geeft het popicoon een update over niets minder dan de revival van de Buffy the Vampire Slayer-franchise.

Parton richtte Sandollar Productions op met haar voormalige manager Sandy Gallin. Samen produceerden ze series als Buffy, maar ook films als Father of the Bride, Kicking and Screaming en Sabrina.

De terugkeer van Buffy


Tegen Business Insider zei Parton in een interview over de revival: "Ze zijn er nog steeds mee bezig. Ze denken erover om het terug te brengen en te vernieuwen."

Helaas ging Parton er verder niet op in wie er op dit moment nog meer betrokken is bij de serie.

Geschiedenisles


Verschillende productiemaatschappijen, waaronder Kuzui Enterprises, Joss Whedon's Mutant Enemy Productions, 20th Century Studios en Sandollar Productions, hebben gewerkt aan de razend populaire serie over de vampierenslachter.



De hoofdrolspeelster van de serie, Sarah Michelle Gellar, heeft eerder gezegd dat Parton weliswaar een producer was voor de serie, maar dat ze haar nooit persoonlijk heeft ontmoet.

Kijken


De details zijn helaas dus nog niet vrijgegeven, maar een revival van Buffy the Vampire Slayer zit er zeker aan te komen.

Buffy the Vampire Slayer zie je nu bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen