search
Deze 4 razend spannende scifi-series op Netflix kijk je in één ruk af
Series / Featured

Deze 4 razend spannende scifi-series op Netflix kijk je in één ruk af

Met één van deze scifi-series op Netflix ben je wel tot het weekend zoet.

Voor een sterke series uit het scifi-genre zit je bij Netflix op de juiste plek. Bekijk gauw of je alle onderstaande exemplaren al gezien hebt.

Vortex



Een politieagent kan niet in het reine komen met het overlijden van zijn vrouw. Wanneer hij haar in virtual reality opnieuw tegenkomt, probeert hij de harde realiteit te ontkennen en een nieuwe waarheid te creëren. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Yakamoz S-245



De aarde is door een ramp getroffen. Een zeebioloog op onderzeese missie moet samen met de bemanning vechten voor zijn leven als een samenzwering aan het licht komt. Bekijk nu bij Netflix.



Onisciente



In een stad waar burgers dag en nacht worden geobserveerd, moet een techneute haar bewakingsdrone te slim af zijn om een moord te onderzoeken. Bekijk nu bij Netflix.



Black Knight



In het jaar 2071 zijn mensen afhankelijk geworden van ademhalingsmaskers om te kunnen ademen en te overleven. Koeriers van zuurstof spelen een cruciale rol binnen de nieuwe wereld, en voor vluchtelingen is koerier worden hun enige hoop om te overleven. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen