search
Deze magische fantasy-serie scoort een legendarische 8,8 op IMDb en is gewoon nog te streamen op Netflix
Series / Featured

Deze magische fantasy-serie scoort een legendarische 8,8 op IMDb en is gewoon nog te streamen op Netflix

De fantasy-serie 'Alchemy of Souls' scoort geweldig op IMDb en is gewoon nog te zien op Netflix.

De fantasy-serie Alchemy of Souls scoort een hele mooie 8,8 op IMDb en is nog altijd te bekijken op Netflix. De serie bestaat uit twee seizoenen; een eerste seizoen van 20 afleveringen en een tweede seizoen van 10 afleveringen, en is een echte aanrader.

De Zuid-Koreaanse serie speelt zich af in het fictieve land Daeho, waar een nobele familie vol magiërs de dienst uitmaakt. Daaronder bevinden zich de nodige rotte appels die gebruikmaken van de 'Alchemy of Souls': een magie die het mogelijk maakt over te springen tussen zielen van mensen en het lichaam van iemand over te nemen. Het oude lichaam? Dat legt direct het loodje.

Verdieping plot


Nak-su is een krachtige 'soulshifter' die gebruikmaakt van de verboden magie. Vanwege haar moorden op machtige figuren wordt ze door andere magiërs op de hielen gezeten en neemt ze noodgedwongen de ziel over van Mu-deok. Helaas blinkt die op geen vlak uit; vooral haar lichaam is erg slap.

Aan de andere kant is er Jang-uk, die in tegenstelling tot zijn broers geen magiër is of een echte zoon van hun machtige vader, dus niemand wil hem trainen. Hun paden kruisen elkaar en er ontstaat een plan: Mu-deok, wiens echte identiteit nog onbekend is voor de wereld, zal Jang-uk trainen.

Achtbaan


Wat volgt is een achtbaan van emoties, magie, liefde en intrige. Vooral de chemie tussen Mu-deok en Jang-uk barst bij tijd en wijlen door het scherm heen. Zoals het er nu naar uitziet, zal er helaas geen derde seizoen van de serie gaan verschijnen.



Kijken dus deze gave fantasy-serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen