search
Derde en laatste seizoen van 'Sweet Tooth': Netflix laat eerste foto's zien
Series / Foto's

Derde en laatste seizoen van 'Sweet Tooth': Netflix laat eerste foto's zien

Nu de staking erop zit komt het slot van de geliefde serie er eindelijk aan.

Sweet Tooth heeft de nodige kindacteurs in de bezetting. Om deze reden kozen de makers er destijds voor om het tweede en het derde seizoen achter elkaar te filmen.

Achteraf bezien hadden ze natuurlijk geen betere keuze kunnen maken. De acteurs zijn duidelijk niet uit hun rol gegroeid, wat ook te zien is nu de eerste foto's op X-Twitter zijn verschenen.

Op weg


Eerder vertelde showrunner Jim Mickle al tegen Netflix hoe blij hij is met het verhaal. Hoewel de personages een eigen richting insloegen, heeft hij het verhaal gebracht dat hij wilde vertellen.

Aan het einde van seizoen 2 zagen we hoe Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonzo Anosie), Wendy (Naledi Murray) en Bear (Stefania LaVie Owen) op weg gaan naar Alaska.

Intens


Seizoen 3 zal het (letterlijk) ijzige Alaska als setting hebben, maar het is ook een wat intenser seizoen. Mickle: "Gus groeit op en leert nieuwe dingen over de wereld en hoe deze in elkaar steekt. Daarnaast moeten alle personages om zien te gaan met verlies en dit verwerken. Het wordt een behoorlijk intens einde".



Sweet Tooth kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen