search
Deze adembenemende technothriller scoort een voortreffelijke 8,5 op IMDb en is nog altijd te streamen op Prime Video en Videoland

Deze adembenemende technothriller scoort een voortreffelijke 8,5 op IMDb en is nog altijd te streamen op Prime Video en Videoland

De thrillerserie 'Mr. Robot' scoort een mooie 8,5 op IMDb en is nog altijd te streamen.

Bas de Kramer
Mr. Robot is een meeslepende televisieserie die liefhebbers van technologische thrillers en complexe verhaallijnen zeker zal boeien. De serie telt in totaal vier seizoenen, uitgezonden van 2015 tot 2019 en is te streamen op zowel Prime Video als Videoland.

De hoofdrolspeler, Rami Malek, schittert als Elliot Alderson, een briljante maar sociaal onhandige programmeur met een duistere kant. Het verhaal volgt Elliot terwijl hij zich aansluit bij een anarchistische groep geleid door de mysterieuze Mr. Robot. Samen proberen ze de corruptie van grote bedrijven aan te pakken door middel van cyberaanvallen.

Een Wereld van Intrige


De serie weeft op meesterlijke wijze elementen van cybersecurity, psychologische drama's en politieke commentaren ineen. De kijker wordt voortdurend op het puntje van de stoel gehouden, en elke onthulling brengt nieuwe vragen met zich mee.

De IMDb-rating van Mr. Robot staat op een indrukwekkende 8,6, terwijl de Rotten Tomatoes-score een machtige 94% bedraagt.

Rami Malek's Onvergetelijke Vertolking


Rami Malek, bekroond met een Emmy voor zijn rol als Elliot, draagt in grote mate bij aan het succes van de serie. Zijn indrukwekkende acteertalent brengt Elliot's complexe persoonlijkheid op authentieke wijze tot leven, waardoor de kijkers zich goed kunnen inleven in de reis die Elliot doormaakt.

Kijk deze serie op Prime Video of Videoland.

Aanbevolen artikelen