search
Deze zeer geliefde Netflix-series krijgen dit jaar helaas geen vervolg

Deze zeer geliefde Netflix-series krijgen dit jaar helaas geen vervolg

Deze zeer geliefde Netflix-series krijgen dit jaar helaas nog geen vervolg. Hoe lang moeten we nog wachten?

Bas de Kramer
Zodra de stakingen van schrijvers en acteurs ten einde kwamen, was iedereen zeer enthousiast. Eindelijk kunnen er weer series worden opgenomen. Helaas is die toekomst voor deze twee Netflix-series nog niet zo nabij als we zouden willen.

Sweet Magnolias (Seizoen 4)


Sweet Magnolias loopt al sinds 2020 en is misschien wel DE ultieme feel-good dramaserie. Het derde deel van Sweet Magnolias ging in première temidden van de schrijvers- en acteursstakingen in 2023, waarna de toekomst van de serie even in het ongewisse bleef. Sweet Magnolias werd pas in oktober 2023 vernieuwd voor een vierde seizoen, maar naar verluidt is de productie nog niet begonnen. Dit betekent dat de terugkeer van de serie pas in 2025 zal plaatsvinden.

Kijk deze serie hier op Netflix.

Virgin River (Seizoen 6)


Sinds de lancering in 2019 heeft de populaire romantische dramaserie Virgin River jaarlijks een nieuw seizoen gepresenteerd. Echter, deze traditie wordt nu doorbroken, aangezien de productie van seizoen 6 van de serie, zwaar getroffen door de stakingen, nog niet is begonnen. De opnames in British Columbia, Canada, zouden naar verwachting komende lente van start gaan, wanneer de weersomstandigheden gunstiger zijn. Als gevolg daarvan zal de serie pas volgend jaar terugkeren naar het kleine scherm.

Kijk deze serie hier op Netflix.

Aanbevolen artikelen