search
Nieuwe thrillerserie 'Manhunt' komt met duistere trailer: wie is de moordenaar van Abraham Lincoln?
Series / Trailer

Nieuwe thrillerserie 'Manhunt' komt met duistere trailer: wie is de moordenaar van Abraham Lincoln?

De beste vriend van de geliquideerde president gaat in de serie op jacht naar de moordenaar.

In de spannende trailer van Apple TV+-serie Manhunt is de bloedstollende jacht te zien op de moordenaar van Abraham Lincoln. Onlangs zette de streamingdienst de trailer online voor hun aankomende serie, die zal uitkomen in maart.

Manhunt is gebaseerd op het non-fictieboek van auteur James L. Swanson, die verhaalt over de nasleep van de moord op de beroemde Amerikaanse president.

Synopsis


De synopsis van de nieuwe serie luidt: "Na de moord op Abraham Lincoln begint Edwin Stanton, zijn secretaris van oorlog en vriend, de klopjacht op John Wilkes Booth omdat hij tot waanzin wordt gedreven door het idee dat de man nog op vrije voeten is."

De serie wordt geproduceerd door Apple Studios en gecoproduceerd door Lionsgate Television in samenwerking met POV Entertainment, Walden Media, 3 Arts Entertainment, Dovetale Productions en Monarch Pictures.

Cast en crew


In Manhunt spelen Tobias Menzies, Anthony Boyle, Lovie Simone, Will Harrison, Brandon Flynn, Damian O'Hare, Glenn Morshower, Patton Oswalt, Matt Walsh en Hamish Linklater de hoofdrollen.



De serie is gemaakt door Emmy-genomineerde Monica Beletsky, die eerder werkte aan Fargo, The Leftovers en Friday Night Lights. Beletsky is ook showrunner en uitvoerend producent.

Kijken


De zevendelige serie debuteert wereldwijd op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen op vrijdag 15 maart 2024. Vanaf dan zullen nieuwe afleveringen op vrijdag verschijnen tot de finale op 19 april 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen