search
Prequel 'Outlander' belooft met ijzersterke cast origineel naar de kroon te steken
Series / Nieuws

Prequel 'Outlander' belooft met ijzersterke cast origineel naar de kroon te steken

In de prequel zullen de verhalen van de ouders van de hoofdpersonages uit de originele serie worden verteld.

Onlangs is de productie van de prequelserie van Outlander begonnen in Schotland, en Starz heeft vervolgens de volledige cast bekendgemaakt.

In Outlander: Blood of My Blood worden de verhalen van de ouders van de hoofdrolspelers verteld uit de hoofdserie. Dit betreft dus Jamie's (Sam Heughan) moeder en vader in het Schotland van de 18e eeuw, en Claire's (Caitriona Balfe) ouders in het Engeland gedurende de Eerste Wereldoorlog.

Cast


Harriet Slater, bekend uit Pennyworth, en Jamie Roy, te zien in Your Boyfriend Is Mine, spelen Ellen MacKenzie en Brian Fraser die uiteindelijk Jamie's ouders zullen worden.

Hermione Corfield uit We Hunt Together en Jeremy Irvine uit Stonewall spelen Julia Moriston en Henry Beauchamp, de ouders van Claire.

Showrunner


Matthew B. Roberts, showrunner van zowel Outlander als diens spin-off, deelde over de aankomende serie: "We vinden het geweldig om de verhalen van deze twee koppels te vertellen."

Bekijk op instagram

Hij vervolgde: "De oorsprong van hun relaties verkent universele thema's die tijdperiodes overstijgen, en we zijn zo enthousiast dat fans deze personages en hun liefdesverhalen mogen ontdekken en er verliefd op kunnen worden, net zoals ze dat met Claire en Jamie hebben gedaan."

Kijken


Later dit jaar zal Outlander: Blood of My Blood uitkomen. De originele Outlander is deels te zien bij Ziggo On Demand.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen