search

Ons nieuws van woensdag 7 februari 2024

Recensie Netflix-serie 'One Day'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'One Day'

Een bijzonder liefdesverhaal wordt op een zeer originele manier verteld.

Regie: Molly Manners, Luke Snellin, John Hardwick, e.a. | Cast: Leo Woodall (Dexter), Ambika Mod (Emma), Amber Grappy (Tilly), Brendan Quinn (Callum), Johnny Weldon (Ian), e.a. | Afleveringen: 14 | Speelduur: 19-38 minuten | Jaar: 2024

Voor wie niet van romkoms houdt is er weinig zo irritant als een verhaal over twee mensen die eindeloos om elkaar heen draaien terwijl overduidelijk is dat ze aan het einde samen zullen komen. De titel van de serie One Day zal zulke kijkers onmiddellijk afschrikken, omdat deze de suggestie wekt dat het veertien afleveringen zal duren voordat de hoofdpersonen eindelijk in elkaars armen vallen. Maar ondanks – of misschien zelfs dankzij – het trage tempo is deze serie zeer de moeite waard.

De titel slaat niet op een dag die ooit gaat komen waarop twee om elkaar heen dansende mensen eindelijk een relatie met elkaar aangaan, maar verwijst naar een dag die je levensverloop bepaalt. Elk leven had een drastisch andere kant op kunnen gaan als bepaalde dagen niet hadden plaatsgevonden. Een schijnbaar willekeurige dag kan allesbepalend zijn, zonder dat die te voorspellen is.

Elke aflevering van One Day gaat over één dag, vijftien juli, elk jaar weer, uit het leven van Emma en Dexter, gedurende bijna twintig jaar. Een bijzonder originele verhaalstructuur, die goed tot zijn recht komt in een serie. Het gelijknamige boek werd eerder al bewerkt tot een film, maar die wist de lange zoektocht van de hoofdpersonen naar elkaar en in hun levens zelf niet volledig te vangen.

Het trage tempo past bij de tijdgeest: het verhaal begint in de jaren tachtig, ver voor smartphones, toen films nog over eindeloze gesprekken gingen. Op een rustgevende manier wordt in beeld gebracht hoe Emma en Dexter elkaar ontmoeten en vooral met elkaar praten over van alles en nog wat, zonder dat er echt iets spannends gebeurt. En dat hoeft ook niet. De makers weten de serie uitstekend boeiend te houden met onder andere een goede soundtrack en prachtig camerawerk.

Het beeld loopt over van de mooie locaties en sterke technieken. Een warme dag op het strand wordt voelbaar voor de kijker door perfect in te zoomen op de details. Ook dit geeft de kijker een prettig, relaxt gevoel dat past bij het nostalgische karakter. Ook de hoofdpersonen zijn goed gekozen: Ambika Mod schittert als intrigerende, onconventionele schoonheid in de rol van Emma en het vrij lompe personage Dexter wordt sympathieker door Leo Woodalls frisse mix van intensief acteerwerk en boybandcharme.

Door slechts één dag per jaar te laten zien zitten er flinke gaten in het verhaal, maar dat is niet verwarrend of irritant. De makers weten precies alles te behandelen waar de kijker nieuwsgierig naar is gemaakt. Er wordt goed in het verleden gedoken om alles uit te praten en het niet in beeld brengen van de afloop van interessante gebeurtenissen geeft de serie een uniek gevoel van realiteit. Alsof de kijker zelf op de bank zit met Emma of aan de bar hangt met Dexter om te horen wat er nu weer allemaal is gebeurd.

De twee jonge mensen lopen elkaar voor het eerst tegen het lijf op hun afstudeerfeest en slaan ondanks de aantrekkingskracht elk een andere weg in. Emma is serieus en op zoek naar houvast, terwijl de rijke Dexter flierefluitend door het leven dartelt. Dat deze karakters botsen is voor de kijker heel begrijpelijk gemaakt. Er zijn geen omslachtige drogredenen bedacht om de twee hoofdpersonen niet toe te laten geven aan hun gevoelens. Toch zijn ook die gevoelens erg duidelijk, vooral door het sterke acteerwerk van Mod en Woodall.

Halverwege zakt de serie wat in en slaat de twijfel toe of het trage tempo echt veertien afleveringen lang vol te houden is. Maar wie doorzet wordt rijkelijk beloond met een paar onverwachte wendingen die het verhaal doen opleven. Hierdoor is de opbouw naar de ontknoping heel mooi geworden. En wie het aan het einde droog weet te houden, is vast en zeker een sociopaat. Daarmee is One Day een goede aanrader voor zowel fans van romkoms als mensen die er minder dol op zijn.

★★★★☆

One Day is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre reünie Jennifer Aniston en David Schwimmer van 'Friends' in gloednieuwe commercial
Series / Nieuws

Bizarre reünie Jennifer Aniston en David Schwimmer van 'Friends' in gloednieuwe commercial

Jennifer Aniston herkent David Schwimmer niet meer in reclame Superbowl.

De Super Bowl nadert alweer en rond die tijd worden we vaak overspoeld met reclames die tijdens de wedstrijd worden vertoond. Een opvallende advertentie brengt een leuke Friends-reünie tot stand, want Uber Eats organiseert een ontmoeting tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer.

De Super Bowl staat natuurlijk bekend als een sportevenement, met de finale van de Amerikaanse American Football-competitie, de NFL. Echter, het is meer dan alleen sport. Veel mensen kijken jaarlijks uit naar de halftime show.

Advertenties


Naast sport draait de Super Bowl ook om advertenties. Het uitzenden van een reclamespot van 30 seconden tijdens de wedstrijd kost gemiddeld 7 miljoen dollar (6,5 miljoen euro). Bedrijven investeren daarom aanzienlijke tijd en geld in hun advertenties.

Ook Uber Eats speelt hierop in en heeft een indrukwekkende lijst van beroemdheden weten te strikken voor hun Super Bowl-reclame. De boodschap is duidelijk: met Uber Eats kun je meer dan alleen eten bestellen. De spot draait om het gezegde "als je iets wil onthouden, moet je iets anders vergeten", en toont mensen die opmerkelijke dingen zijn vergeten.

Aniston vergeet Schwimmer


Jennifer Aniston (Rachel in Friends) kan zich bijvoorbeeld niet herinneren wie David Schwimmer (Ross in Friends) is, ondanks tien jaar samenwerking. De reclame bevat ook David Beckham die de naam van de Spice Girls vergeet, en zanger Jelly Roll die verbaasd is over zijn gezichtstattoeages. Usher maakt het helemaal bont, hij lijkt te zijn vergeten dat hij de halftime show mag zingen.Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ gaat snel heel wat mensen ongelukkig maken: in maart gaat de stekker uit wachtwoord-delen
Series / Nieuws

Disney+ gaat snel heel wat mensen ongelukkig maken: in maart gaat de stekker uit wachtwoord-delen

Na Netflix gaat ook Disney+ de strijd aan met het delen van het wachtwoord.

Alweer even geleden zorgde Netflix ervoor dat het erg lastig wordt om je wachtwoord van Netflix te delen met bijvoorbeeld je schoonouders. Het gevolg is dat "meekijkers" op een abonnement een aanvullend account moeten afsluiten van enkele euro's.

Het tegengaan van het wachtwoord-delen zorgt voor heel wat extra abonnees en andere streamingdiensten kijken aandachtig mee. Disney+ is nu de volgende dienst die met maatregelen komt.

Disney+


Bepaalde abonnees ontvangen volgens Comicbook.com en Forbes nu een e-mail waarin wordt uitgelegd dat er toegang wordt ontzegd tot het Disney+-platform als er wordt ingelogd vanaf verschillende locaties.

Met nogal dwingende taal wordt aangegeven dat de abonnee zich moet houden aan de voorwaarden. De tekst zou overeenkomst met de mail die eerdere door Hulu, een Amerikaanse streamingdienst van Disney+.

Dwingend


"Tenzij anders aangegeven, mag u uw abonnement niet delen met anderen buiten uw huishouden,'' luidde de eerdere e-mail van Hulu. "'Huishouden' betekent de verzameling apparaten die zijn gekoppeld aan uw primaire woning en die worden gebruikt door de personen die daarin wonen."De e-mail gaat verder: "We kunnen, naar eigen inzicht, het gebruik van uw account analyseren om de naleving van deze overeenkomst vast te stellen. Als we naar eigen inzicht vaststellen dat u deze overeenkomst hebt geschonden, dan kunnen we de toegang tot de service beperken of beëindigen en/of andere stappen ondernemen zoals toegestaan door deze overeenkomst."

Nederland


Of de acties ook in Nederland ingaan, is nog onduidelijk. Vanaf 14 maart wordt het delen van het wachtwoord van Disney+ in ieder geval een stuk lastiger.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden met veel mutanten uit Marvel Studios' X-Men-serie voor Disney+
Series / Nieuws

Nieuwe beelden met veel mutanten uit Marvel Studios' X-Men-serie voor Disney+

Gelekte foto's geven een goed beeld van de nieuwe X-Men '97.

Er zijn al een tijdje geruchten dat de nieuwe revival van X-Men: The Animated Series, genaamd X-Men ‘97, in maart in première gaat. Fans zijn dan ook (on)geduldig aan het wachten op de trailer die binnenkort zou moeten verschijnen.

Totdat het zover is, zijn er enorm veel foto’s met promokunst voor de nieuwe serie gedeeld. De foto’s geven een nieuwe blik op de personages, waaronder Morph en Sunspot.

De foto’s


De foto’s zijn op X (voormalig Twitter) geplaatst door de gebruiker @Arach_07. De gebruiker heeft afgelopen 5 februari 13 tweets geplaatst met foto’s van de nieuwe serie.

Er zijn heel wat details over het verhaal verstopt in de foto’s. Zo verschenen de Sentinels in de foto’s en is Wolverine te zien met een foto van Cyclops en Jean Grey die doorgescheurd is. Dit zou een hele groot hint kunnen zijn naar de liefdesdriehoek die wellicht terug komt.

De revival


X-Men ‘97 verwelkomt enkele originele stemacteur terug, waaronder Cal Dodd, Lenore Zann, George Buza, Alison Sealy-Smith, Chris Potter, Catherine Disher, Adrian Hough en Christopher Britton.De cast wordt aangevuld met nieuwe talenten: Jennifer Hale, Anniwaa Buachie, Ray Chase, Matthew Waterson, JP Karliak, Holly Chou, Jeff Bennett, en AJ LoCascio.

De foto’s


Bekijk hieronder de rest van de tweets.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'The Night Agent' officieel gestart met filmen: locaties geven details prijs
Series / Nieuws

Netflix-hit 'The Night Agent' officieel gestart met filmen: locaties geven details prijs

Het nieuwste seizoen komt uit de pen van Shawn Ryan en heeft een internationaal karakter.

De verfilming van Matthew Quirks boek over Peter Sutherland (Gabriel Basso), die in een samenzwering terechtkomt, heeft tot een duizelingwekkend succes geleid. We weten alleen niet hoe Peters verhaal verdergaat aangezien Quirk maar een boek heeft geschreven.

Eerder schreven we al over de sterke bezetting. Nu het filmen is gestart geven de locaties ook wat prijs.

Voornaamste locatie


Op maandag 5 februari maakte Netflix bekend dat het filmen weer is begonnen met een foto op het Instagram-account van de serie.

Hoewel een deel van het verhaal zich ook nu weer afspeelt in Washington D.C., is de voornaamste locatie New York geworden.

Eerste missie


Hier blijft het niet bij, er worden namelijk ook opnames gemaakt in Thailand. Aan het einde van seizoen 1 zagen we Peter op zijn eerste missie vertrekken, het is dus goed mogelijk dat we hem in het komende seizoen in Thailand aan zullen treffen.

Bekijk op instagram


Een premièredatum is nog niet bekend, maar Netflix heeft wel bevestigd dat we het nieuwste seizoen wel in 2024 te zien zullen krijgen. Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kostuum van Bullseye in 'Daredevil: Born Again' onthuld, samen met nieuw Daredevil-pak
Series / Nieuws

Kostuum van Bullseye in 'Daredevil: Born Again' onthuld, samen met nieuw Daredevil-pak

De nieuwe Dardevil: Born Again neemt afstand van het bronmateriaal en creëert nieuwe kostuums voor de helden.

De nieuwe Daredevil: Born Again is gebaseerd op het personage Daredevil uit de Marvel Comics. De serie moet de franchise uitbreiden, maar onlangs gelekte foto’s geven aan hoe de nieuwe serie de bestaande franchise helemaal op zijn kop zet.

In de comics draagt Dex/ Bullseye (Wilson Bethel) een zwart-wit pak dat bij iedere fan bekend is. De nieuwe foto’s van de set laten zien hoe dit ontwerp helemaal veranderd is.

De nieuwe kostuums


Het nieuwe kostuum lijkt meer op het herontwerp van Marco Chechetto en Chip Zdarsky uit de recente stripreeks. Het pak is nu paars, maar mist het iconische Bullseye-logo.

Echter, dit is niet het enige logo dat mist. Op het pak van Daredevil (Charlie Cox) staat namelijk niet het iconische DD-logo. Dit is waarschijnlijk weggelaten door Marvel, omdat zij er niet van overtuigd waren dat een blinde superheld een logo op zijn pak zou plaatsen.

De foto’s


@JustJared heeft op X (voormalig Twitter) de foto geplaatst met de tekst: "De stuntdubbel van Charlie Cox werd gespot tijdens het filmen van een vechtscène in een nieuw Daredevil-pak voor #DaredevilBornAgain."De rest van de foto’s zijn te zien op de site van JustJared.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keiharde misdaadserie 'Sleepers' domineert Videoland momenteel volledig
Series / Nieuws

Keiharde misdaadserie 'Sleepers' domineert Videoland momenteel volledig

De keiharde misdaadserie 'Sleepers' is momenteel de best bekeken serie op Videoland.

Het nieuwe seizoen van de serie Sleepers scoort momenteel ontzettend goed op Videoland. Het tweede seizoen van de serie staat al weer even op de eerste plek in de top 10 van de meest bekeken series op de Nederlandse streamingsdienst.

De serie gaat over Martin, gespeeld door Robert de Hoog, en Willem, gespeeld door Teun Kuilboer, die als kleine jongens door een criminele baas onder zijn hoede zijn genomen. Hij zorgt ervoor dat Martin politieagent wordt, zodat hij iemand bij justitie heeft die hem helpt de wet te ontwijken. Willem is beroepscrimineel en lost de vuile zaakjes voor de familie op.

Tweede seizoen


Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen is gestopt en oogt een stuk gewelddadiger dan het eerste. Krachttermen met ziektes zijn echter uit de serie verwijderd, waardoor de serie qua taal juist een zachtere kant op gaat. Liefhebbers van gewelddadige maffiaseries komen in ieder geval flink aan hun trekken bij Sleepers.

Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en inmiddels is al bekend geworden dat er ook een derde seizoen van de keiharde actieserie zal worden opgenomen.

Kijken


Kijk de serie hier op Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender' geven indruk van het visuele geweld in de Netflix-serie
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender' geven indruk van het visuele geweld in de Netflix-serie

De voornaamste persongages komen voorbij én we krijgen een voorproefje van het benden van elementen.

Over ongeveer twee weken gaat de langverwachte live action-versie van Avatar: The Last Airbender in première. De nieuwste teaser op Netflix' X-account licht een tipje van de sluiter op.

Naast Aang (Gordon Comier), Katara (Kiawentiio) en Sokka (Ian Ousley) krijgen we ook Gran Gran (Casey Camp-Horinek) te zien. De Arctische omgeving en de special effects zijn veelbelovend.

Nieuwe vrienden


De clip kun je hieronder bekijken en biedt een korte inleiding op het welbekende verhaal van Aang.

Nadat hij wakker is geworden ontmoet hij zijn nieuwe vrienden Katara en Sokka, die beiden bij de Water Nation horen. Natuurlijk zien we Katara water benden, en vertelt Gran Gran dat Aang de langverwachte Avatar is.

Visuele vormgeving


Hoewel hij bij de Earth Nation hoort, is Aang iemand die alle elementen kan benden. We zien een korte maar spectaculaire shot waarin het jongetje van wanten weet wat vuur betreft. De shots van het winterse landschap en de omgeving waarin de Water Nation leeft laten zien dat veel aandacht is besteed aan de visuele vormgeving.Binnenkort is het dus zover: Avatar: The Last Airbender is vanaf 22 februari te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO vindt vervanger voor ontslagen Poetin-sympathisant in derde seizoen 'The White Lotus'
Series / Nieuws

HBO vindt vervanger voor ontslagen Poetin-sympathisant in derde seizoen 'The White Lotus'

In een recordtijd is een nieuwe acteur gevonden voor het Russische personage.

De productie van het derde seizoen van HBO's The White Lotus verloopt tot nog toe niet geheel vlekkeloos, maar na problemen met het vinden van een locatie en de casting, heeft HBO inmiddels weer wat winst geboekt.

Binnen slechts enkele dagen heeft HBO namelijk een vervanger gevonden voor de recentelijk ontslagen Miloš Biković, die na kritiek van de Oekraïense overheid het veld moest ruimen. Hij wordt vervangen door de Bulgaarse acteur Julian Kostov.

Russische ervaring


Kostov heeft in de afgelopen jaren carrière gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, waar hij in verschillende talen heeft geacteerd, waaronder Engels, Russisch en Roemeens. Hij is onder andere bekend van zijn rol als Fedyor Kaminsky in het eerste seizoen van Netflix's fantasyserie Shadow & Bone.

Daarnaast is Kostov als producent partner van Maria Bakalova. Samen runnen zij productiebedrijf Five Oceans die momenteel de productie van hun eerste film afronden, waar ze allebei een rol in spelen.

Een nieuw avontuur in Thailand


The White Lotus, gecreëerd, geschreven en geregisseerd door Mike White, wordt geproduceerd door White, David Bernad en Mark Kamine. Voor de opnames en promotie van het derde seizoen heeft HBO samengewerkt met het toerismebureau van Thailand.Kijk alle afleveringen van The White Lotus op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ga op ontdekkingstocht met deze vier intrigerende docuseries op NPO Plus
Series / Featured

Ga op ontdekkingstocht met deze vier intrigerende docuseries op NPO Plus

Geef deze verrassende series op NPO Plus eens een kans.

Op NPO Plus komen er veel verrassende en intrigerende verhalen langs, die je nooit zou vinden bij commerciële partijen als Netflix en HBO Max. Zit er ook wat voor jou tussen?

Het verhaal van Nederland - Oranje NassauEen reis door de geschiedenis die laat zien wie de Oranjes zijn en hoe het koningshuis van vandaag de dag is ontstaan. Bekijk nu bij NPO Plus.Selma's oorlogPhilip Freriks gaat samen met verzetsvrouw Selma van de Perre terug naar haar plekken van herinnering. Ruim 75 jaar na de bevrijding heeft Selma, inmiddels bijna 100 jaar oud, nog steeds een duidelijke missie: blijven vertellen over de gruwelen die ze heeft meegemaakt, zodat dit nooit meer zal gebeuren. Bekijk nu bij NPO Start.Dwars door de Lage LandenArnout Hauben loopt van Oostende aan de Vlaamse kust naar Pieterburen in het noorden van Nederland, samen met zijn vrienden Philippe Niclaes en Ruben Callens. Tijdens de 900 kilometer lange tocht gaat Arnout op zoek naar de verhalen die de streken kleur hebben gegeven. Bekijk nu bij NPO Plus.Onze jongens op JavaIn Onze jongens op Java, de vierdelige serie die journalist en historicus Coen Verbraak voor BNNVARA maakte, vertellen veertien van hen alsnog hun verhaal. Onder wie ook Joop Hueting, die in 1969 als eerste melding maakte van oorlogsmisdaden die Nederlanders hadden begaan. Het was het laatste interview met Hueting; hij overleed in november 2018.

Bekijk nu bij NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
SerieTotaal tipt: drie geweldige series op Disney+ scoren het hoogst
Series / Featured

SerieTotaal tipt: drie geweldige series op Disney+ scoren het hoogst

Volgens onze recensenten zijn dit de nieuwe series op Disney+ die op jouw kijklijst thuishoren.

Van minuscule beestjes tot de goden op de Olympus - op Disney+ komen continu nieuwe series langs die de moeite van het kijken zeker waard zijn. De recensenten van SerieTotaal lichten toe welke van de nieuwe series op het platform jij gezien moet hebben.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Disney+ van de afgelopen tijd.

Percy Jackson and the Olympians

★★★☆☆

Synopsis: De twaalfjarige halfgod Percy Jackson wordt er door de Griekse god Zeus van beschuldigd dat hij zijn bliksemschicht heeft gestolen en hij racet om deze te vinden en de orde op Olympus te herstellen.

Recensie: "Een Potterachtige profetie, sympathieke bastaardkinderen, een geslaagde grap hier en daar en natuurlijk die minotaurus maken de Griekse mythologie (met wat dichterlijke vrijheid) toegankelijk voor een nieuw publiek."

Lees de rest van de recensie.

Cristóbal Balenciaga

★★★★☆

Synopsis: Begint in Parijs in 1937, als de bekende ontwerper zijn eerste couturecollectie presenteert. Hij laat een succesvolle carrière achter in zijn ateliers in Madrid en San Sebastián, waar hij de Spaanse elite en aristocratie kleedde.

Recensie: "'Cristóbal Balenciaga' schetst een bijzonder integer beeld van de Baskische ontwerper, inclusief de rafelrandjes. Omdat Balenciaga zeer introvert was, is er niet veel bekend over zijn persoonlijkheid. Dat maakt dit een rol die zowel makkelijk als moeilijk is."

Lees de rest van de recensie.

A Real Bug's Life

★★★☆☆

Synopsis: Een ongelooflijk avontuur in negen verschillende microbeestjeswerelden over de hele wereld, waar de krachten van de natuur zich afspelen op een miniatuurschaal en waar kleine beestjes vertrouwen op verbazingwekkende krachten en buitengewone allianties om elke dag door te komen.

Recensie: "'A Real Bug's Life' toont het leven van spinnen, mieren, vlinders en bidsprinkhanen in een narratieve stijl die Walt Disney in de jaren vijftig al hanteerde voor zijn natuurdocumentaires. De diertjes worden tamelijk antropomorfisch neergezet en maken echte 'avonturen' mee, vol spanning, tegenslag en geluk."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ondanks dat 'Cobra Kai' stopt, nu toch goed nieuws voor de Netflix-kraker
Series / Video/clip/featurette

Ondanks dat 'Cobra Kai' stopt, nu toch goed nieuws voor de Netflix-kraker

Het einde van de Miyagiverse komt helaas in zicht op Netflix.

Aan alle goede dingen komt een einde, en helaas moet dat nu ook gelden voor de geliefde Netflix-serie Cobra Kai. De makers van de The Karate Kid-spinoff komen nu met nieuws over de productie van het zesde en laatste seizoen.

Om het begin van het einde van Cobra Kai te vieren, heeft Netflix een nieuwe video onthuld van de cast die zich voorbereidt om naar de set terug te keren voor de laatste keer.

Brief


Ook deelden de uitvoerende producenten een brief met de cast en crew om hen een hart onder de riem te steken.In de brief beloven ze dat het zesde seizoen alle andere zal gaan overtreffen, en nu mogen we hopen dat de cast en crew deze belofte gaan waarmaken tijdens de draaidagen.

Reacties cast


In de video komen meerdere acteurs aan het woord over wat de fans te wachten staat. "Het wordt een knaller" zegt Xolo Maridueña, die Miguel Diaz speelt, in de teaser.Zijn tegenspeelster Martin Kove, alias John Kreese, voegt eraan toe: "Er zitten veel verrassingen in seizoen 6. Je zult het geweldig vinden. Je zult het geweldig vinden."

Release


Cobra Kai seizoen 6 wordt verwacht uit te komen eind 2024. Bekijk de eerdere seizoenen vast bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prequel 'Outlander' belooft met ijzersterke cast origineel naar de kroon te steken
Series / Nieuws

Prequel 'Outlander' belooft met ijzersterke cast origineel naar de kroon te steken

In de prequel zullen de verhalen van de ouders van de hoofdpersonages uit de originele serie worden verteld.

Onlangs is de productie van de prequelserie van Outlander begonnen in Schotland, en Starz heeft vervolgens de volledige cast bekendgemaakt.

In Outlander: Blood of My Blood worden de verhalen van de ouders van de hoofdrolspelers verteld uit de hoofdserie. Dit betreft dus Jamie's (Sam Heughan) moeder en vader in het Schotland van de 18e eeuw, en Claire's (Caitriona Balfe) ouders in het Engeland gedurende de Eerste Wereldoorlog.

Cast


Harriet Slater, bekend uit Pennyworth, en Jamie Roy, te zien in Your Boyfriend Is Mine, spelen Ellen MacKenzie en Brian Fraser die uiteindelijk Jamie's ouders zullen worden.

Hermione Corfield uit We Hunt Together en Jeremy Irvine uit Stonewall spelen Julia Moriston en Henry Beauchamp, de ouders van Claire.

Showrunner


Matthew B. Roberts, showrunner van zowel Outlander als diens spin-off, deelde over de aankomende serie: "We vinden het geweldig om de verhalen van deze twee koppels te vertellen."

Bekijk op instagram

Hij vervolgde: "De oorsprong van hun relaties verkent universele thema's die tijdperiodes overstijgen, en we zijn zo enthousiast dat fans deze personages en hun liefdesverhalen mogen ontdekken en er verliefd op kunnen worden, net zoals ze dat met Claire en Jamie hebben gedaan."

Kijken


Later dit jaar zal Outlander: Blood of My Blood uitkomen. De originele Outlander is deels te zien bij Ziggo On Demand.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe thrillerserie 'Manhunt' komt met duistere trailer: wie is de moordenaar van Abraham Lincoln?
Series / Trailer

Nieuwe thrillerserie 'Manhunt' komt met duistere trailer: wie is de moordenaar van Abraham Lincoln?

De beste vriend van de geliquideerde president gaat in de serie op jacht naar de moordenaar.

In de spannende trailer van Apple TV+-serie Manhunt is de bloedstollende jacht te zien op de moordenaar van Abraham Lincoln. Onlangs zette de streamingdienst de trailer online voor hun aankomende serie, die zal uitkomen in maart.

Manhunt is gebaseerd op het non-fictieboek van auteur James L. Swanson, die verhaalt over de nasleep van de moord op de beroemde Amerikaanse president.

Synopsis


De synopsis van de nieuwe serie luidt: "Na de moord op Abraham Lincoln begint Edwin Stanton, zijn secretaris van oorlog en vriend, de klopjacht op John Wilkes Booth omdat hij tot waanzin wordt gedreven door het idee dat de man nog op vrije voeten is."

De serie wordt geproduceerd door Apple Studios en gecoproduceerd door Lionsgate Television in samenwerking met POV Entertainment, Walden Media, 3 Arts Entertainment, Dovetale Productions en Monarch Pictures.

Cast en crew


In Manhunt spelen Tobias Menzies, Anthony Boyle, Lovie Simone, Will Harrison, Brandon Flynn, Damian O'Hare, Glenn Morshower, Patton Oswalt, Matt Walsh en Hamish Linklater de hoofdrollen.De serie is gemaakt door Emmy-genomineerde Monica Beletsky, die eerder werkte aan Fargo, The Leftovers en Friday Night Lights. Beletsky is ook showrunner en uitvoerend producent.

Kijken


De zevendelige serie debuteert wereldwijd op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen op vrijdag 15 maart 2024. Vanaf dan zullen nieuwe afleveringen op vrijdag verschijnen tot de finale op 19 april 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.