search
Kostuum van Bullseye in 'Daredevil: Born Again' onthuld, samen met nieuw Daredevil-pak
Series / Nieuws

Kostuum van Bullseye in 'Daredevil: Born Again' onthuld, samen met nieuw Daredevil-pak

De nieuwe Dardevil: Born Again neemt afstand van het bronmateriaal en creëert nieuwe kostuums voor de helden.

De nieuwe Daredevil: Born Again is gebaseerd op het personage Daredevil uit de Marvel Comics. De serie moet de franchise uitbreiden, maar onlangs gelekte foto’s geven aan hoe de nieuwe serie de bestaande franchise helemaal op zijn kop zet.

In de comics draagt Dex/ Bullseye (Wilson Bethel) een zwart-wit pak dat bij iedere fan bekend is. De nieuwe foto’s van de set laten zien hoe dit ontwerp helemaal veranderd is.

De nieuwe kostuums


Het nieuwe kostuum lijkt meer op het herontwerp van Marco Chechetto en Chip Zdarsky uit de recente stripreeks. Het pak is nu paars, maar mist het iconische Bullseye-logo.

Echter, dit is niet het enige logo dat mist. Op het pak van Daredevil (Charlie Cox) staat namelijk niet het iconische DD-logo. Dit is waarschijnlijk weggelaten door Marvel, omdat zij er niet van overtuigd waren dat een blinde superheld een logo op zijn pak zou plaatsen.

De foto’s


@JustJared heeft op X (voormalig Twitter) de foto geplaatst met de tekst: "De stuntdubbel van Charlie Cox werd gespot tijdens het filmen van een vechtscène in een nieuw Daredevil-pak voor #DaredevilBornAgain."



De rest van de foto’s zijn te zien op de site van JustJared.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen