search
Keiharde misdaadserie 'Sleepers' domineert Videoland momenteel volledig
Series / Nieuws

Keiharde misdaadserie 'Sleepers' domineert Videoland momenteel volledig

De keiharde misdaadserie 'Sleepers' is momenteel de best bekeken serie op Videoland.

Het nieuwe seizoen van de serie Sleepers scoort momenteel ontzettend goed op Videoland. Het tweede seizoen van de serie staat al weer even op de eerste plek in de top 10 van de meest bekeken series op de Nederlandse streamingsdienst.

De serie gaat over Martin, gespeeld door Robert de Hoog, en Willem, gespeeld door Teun Kuilboer, die als kleine jongens door een criminele baas onder zijn hoede zijn genomen. Hij zorgt ervoor dat Martin politieagent wordt, zodat hij iemand bij justitie heeft die hem helpt de wet te ontwijken. Willem is beroepscrimineel en lost de vuile zaakjes voor de familie op.

Tweede seizoen


Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen is gestopt en oogt een stuk gewelddadiger dan het eerste. Krachttermen met ziektes zijn echter uit de serie verwijderd, waardoor de serie qua taal juist een zachtere kant op gaat. Liefhebbers van gewelddadige maffiaseries komen in ieder geval flink aan hun trekken bij Sleepers.

Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en inmiddels is al bekend geworden dat er ook een derde seizoen van de keiharde actieserie zal worden opgenomen.

Kijken


Kijk de serie hier op Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen