search
Nieuwe beelden met veel mutanten uit Marvel Studios' X-Men-serie voor Disney+
Series / Nieuws

Nieuwe beelden met veel mutanten uit Marvel Studios' X-Men-serie voor Disney+

Gelekte foto's geven een goed beeld van de nieuwe X-Men '97.

Er zijn al een tijdje geruchten dat de nieuwe revival van X-Men: The Animated Series, genaamd X-Men ‘97, in maart in première gaat. Fans zijn dan ook (on)geduldig aan het wachten op de trailer die binnenkort zou moeten verschijnen.

Totdat het zover is, zijn er enorm veel foto’s met promokunst voor de nieuwe serie gedeeld. De foto’s geven een nieuwe blik op de personages, waaronder Morph en Sunspot.

De foto’s


De foto’s zijn op X (voormalig Twitter) geplaatst door de gebruiker @Arach_07. De gebruiker heeft afgelopen 5 februari 13 tweets geplaatst met foto’s van de nieuwe serie.

Er zijn heel wat details over het verhaal verstopt in de foto’s. Zo verschenen de Sentinels in de foto’s en is Wolverine te zien met een foto van Cyclops en Jean Grey die doorgescheurd is. Dit zou een hele groot hint kunnen zijn naar de liefdesdriehoek die wellicht terug komt.

De revival


X-Men ‘97 verwelkomt enkele originele stemacteur terug, waaronder Cal Dodd, Lenore Zann, George Buza, Alison Sealy-Smith, Chris Potter, Catherine Disher, Adrian Hough en Christopher Britton.



De cast wordt aangevuld met nieuwe talenten: Jennifer Hale, Anniwaa Buachie, Ray Chase, Matthew Waterson, JP Karliak, Holly Chou, Jeff Bennett, en AJ LoCascio.

De foto’s


Bekijk hieronder de rest van de tweets.























Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen