'Gilmore Girls' keert terug via Netflix

Gilmore Girls keert terug via Netflix

En krijgt eindelijk het einde dat het verdiende.

Jim Pedd, 20 oktober 2015 om 13:53

Netflix heeft er een beetje een handje van oude televisieseries terug te brengen naar het kleine scherm. Nu is Gilmore Girls de volgende serie die terugkeert. De streamingdienst heeft een deal gesloten met Warner Bros. om de show voor een aantal afleveringen terug te keren. Bedenker Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino zouden de afleveringen schrijven.
Onderhandelingen met de cast zijn pas net onderweg, maar naar verluidt keren alle belangrijke hoofdrolspelers terug: Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop en Scott Patterson. De nieuwe afleveringen zouden elk 90 minuten gaan duren.

Dankzij de deal kan Sherman-Palladino, die de serie verliet voor het laatste seizoen, de boel tot het einde brengen dat zij voorzien had. Tijdens een festival zei ze nog: ”Alles moet kloppen dan. Het format moet kloppen, de timing. Als het ooit gebeurt, zal ik het goed doen.”

De serie was van 2000 tot 2006 te zien op tv.


Bron: TVLine

Lees meer over: gilmore girls, netflix, warner bros, amy sherman palladino, daniel palladino, lauren graham, alexis bledel, kelly bishop, scott patterson

Informatie over de serie: Gilmore Girls

Populair nieuws