search

Ons nieuws van dinsdag 20 oktober 2015

'Gilmore Girls' keert terug via Netflix
Series / Nieuws

'Gilmore Girls' keert terug via Netflix

En krijgt eindelijk het einde dat het verdiende.

Netflix heeft er een beetje een handje van oude televisieseries terug te brengen naar het kleine scherm. Nu is Gilmore Girls de volgende serie die terugkeert. De streamingdienst heeft een deal gesloten met Warner Bros. om de show voor een aantal afleveringen terug te keren. Bedenker Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino zouden de afleveringen schrijven.

Onderhandelingen met de cast zijn pas net onderweg, maar naar verluidt keren alle belangrijke hoofdrolspelers terug: Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop en Scott Patterson. De nieuwe afleveringen zouden elk 90 minuten gaan duren.

Dankzij de deal kan Sherman-Palladino, die de serie verliet voor het laatste seizoen, de boel tot het einde brengen dat zij voorzien had. Tijdens een festival zei ze nog: "Alles moet kloppen dan. Het format moet kloppen, de timing. Als het ooit gebeurt, zal ik het goed doen."

De serie was van 2000 tot 2006 te zien op tv.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op schurk Lash in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Foto's

Eerste blik op schurk Lash in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Hij ziet er behoorlijk gevaarlijk uit.

Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. is op dit moment al bezig aan zijn derde seizoen. De grote schurk van het seizoen wordt nog een beetje geheim gehouden: de Inhuman met de naam Lash. Aangezien hij zijn debuut gaat beleven in de aflevering Devils You Know, werd alvast door Marvel en ABC een blik op hem vrijgegeven. De foto's laten zien dat Matthew Willig een behoorlijk groter voorhoofd heeft gekregen, evenals wat vreemde hoornachtige uitstupsels op zijn voorhoofd.

Een synopsis voor de aflevering (die vanavond wordt uitgezonden in de Verenigde Staten) is er ook al. "Na met enige tegenzin ermee akkoord te zijn gegaan informatie te delen met Rosalind en de ATCU, gaan Coulson en zijn team op zoek naar de Inhuman die zijn soortgenoten doodt. May heeft het gevoel dat Hunters missie om Ward neer te halen te persoonlijk wordt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe tv-spot & poster 'The X-Files': Trust No One
Series / Posters

Nieuwe tv-spot & poster 'The X-Files': Trust No One

En zien we daar de Cigarette Smoking Man?



FOX start begin volgend jaar met het uitzenden van het tiende seizoen van The X-Files, een vooralsnog eenmalig revival-seizoen bestaande uit zes afleveringen. Hierboven de nieuwe tv-spot 'What If' en hieronder een nieuw affiche.

Op de poster zien we een silhouette van William B. Davis' Cigarette Smoking Man, ook bekend als Cancer Man en C.G.B. Spender. Ook heeft Fox de bekende tagline "Trust No One" prominent toegevoegd.

Naast de iconische Cigarette Smoking Man keren ook David Duchovny en Gillian Anderson terug in hun rollen als de speciale FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. Het duo was al te zien in negen eerdere seizoenen en de twee speelfilms The X-Files: Fight the Future (1998) en The X-Files: I Want to Believe (2008). Op 24 en 25 januari worden op FOX de eerste twee afleveringen uitgezonden. Daarna worden wekelijks de overige vier afleveringen prijsgegeven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.