Nieuw op HBO in november

Nieuw op HBO in november

'Flesh and Bone' en 'The Queen of Silence' zijn nieuw, naast afleveringen van onder meer 'The Leftovers'.

Michelle Iwema, 21 oktober 2015 12:15

In november staan er een aantal nieuwe series op de programmering van HBO. Hier een overzicht van wat we mogen verwachten.
Flesh and Bone
In de 8-delige miniserie Flesh and Bone staat Claire centraal, die door een onaangename thuissituatie vlucht naar New York om het er te maken als ballerina. Ze doet auditie voor de biseksuele danscoach Paul en in een rap tempo raakt Claire verwikkelt in de snoeiharde en gecompliceerde balletwereld. Naast Sarah Hay schitteren Raychel Diane Weiner en Kurt Froman: acteurs die een professionele balletachtergrond hebben waardoor de balletwereld op authentieke en realistische wijze wordt neergezet. Flesh and Bone is vanaf 9 november in zijn geheel zien bij HBO.

Getting On
Vanaf 9 november zijn er ook nieuwe afleveringen te zien van het derde en allerlaatste seizoen van Getting On. Hierin krijgen zuster Dawn, zuster Didi, dokter Jenna James en Patsy De La Serda het nog eenmaal aan de stok met de bewoners van het Mount Palms ziekenhuis. Samen proberen ze de dagelijkse beslommeringen te overleven totdat de gehele afdeling met sluiting bedreigd wordt.

The Queen of Silence
In The Queen of Silence, dat vanaf 17 november beschikbaar is, volgt de Poolse filmmaakster Agnieszka Zwiefka de 10-jarige Denisa. Dit bijzondere meisje is doof en leeft in een samenleving zonder opleiding, geld, werk of permanente verblijfplaats. Wanneer Denisa een gehoorapparaatje krijgt kan ze voor het eerst in haar leven horen en leeft ze helemaal op door te dansen.

Daarnaast is elke maandag een aflevering te zien van The Leftovers seizoen 2, elke zaterdag een aflevering van seizoen 2 van The Knick en en elke donderdag Last Week Tonight with John Oliver.

Waar kijken jullie naar uit van deze line-up van HBO?

Bron: HBO

Lees meer over: Last Week Tonight with John Oliver, The Queen of Silence, Getting On, Nieuw op HBO, november HBO, series HBO, Flesh and Bone, Sarah Haye

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws