search
'The Muppets', 'The Big Bang Theory' en 'Undateable' vormen de vrijdag tv-avond

'The Muppets', 'The Big Bang Theory' en 'Undateable' vormen de vrijdag tv-avond

De drie series zijn vanaf 27 november samen Veronica' s comedy avond.

Michelle Iwema

Vanaf vrijdag 27 november heeft Veronica een nieuwe comedyavond line-up die bestaat uit de twee nieuwe series The Muppets en Undateable plus een nieuw seizoen van The Big Bang Theory.


De avond begint met The Big Bang Theory om 20.30, waarvan Veronica het negende seizoen zal gaan uitzenden. Hierin staat weer van alles te gebeuren met 's werelds meest bekende nerds. Zo zijn Leonard en Penny verloofd ondanks hun knipperlichtrelatie. En Amy vroeg onverwachts om een break in haar relatie met Sheldon.

Om 21.00 vervolgt de avond met The Muppets. Deze serie is gegoten in de vorm van een mockumentary. Daarin zie je de Muppets voor en achter de schermen van hun eigen nieuwe late night talkshow, genaamd 'Up Late with Miss Piggy'. Hoewel Kermit en Miss Piggy uit elkaar zijn, is Kermit wel uitvoerend producent van het programma en probeert alles in goede banen te leiden. Maar dat is moeilijk met een diva als Miss Piggy, performer Gonzo als schrijver en de 'Muppet-chaos' die alle crewleden met zich meebrengen.

De nieuwe Amerikaanse serie Undateable sluit het comedyblok af om 21.30. Dit gaat over ene groep vrijgezelle vrienden die allemaal om verschillende redenen 'undateable' zijn en hulp kunnen gebruiken in het single leven.

Kijken jullie uit naar deze line-up op de vrijdagavond?

Aanbevolen artikelen