search
Een van Disney+'s succesvolste series ondergaat grote verandering in seizoen 4
Series / Nieuws

Een van Disney+'s succesvolste series ondergaat grote verandering in seizoen 4

Only Muders in the Building gaat alles omgooien: wat gaat er gebeuren met ieders favoriete serie?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Series worden altijd tot op de details uitgedacht en zo ontstaat er een bepaald format. Dit format is de sleutel tot het succes van een serie, maar wanneer elke aflevering en elk seizoen hetzelfde opgebouwd is, wordt de serie saai. Daarom is het noodzakelijk om af en toe wat verandering aan te brengen.

Volgens de makers van Only Murders in the Building was deze populaire Disney+-serie hier ook aan toe. Tijdens de Winter Television Critics Association Press Tour kondigde Disney+ de nieuwe verandering aan.

De verandering


Only Murders in the Building volgt de levens van Charles-Haden Savage (Steve Martin), Mabel Mora (Selena Gomez) en Oliver Putnam (Martin Short) terwijl zij keer op keer verwikkeld raken in een moordzaak en hier een aangrijpende podcast over maken.

Disney-president Craig Erwich bevestigde de verandering: "Ik ben erg opgewonden om Steve, Martin en Selena een kleine pauze te zien nemen van het appartementencomplex [in New York] en naar Los Angeles te zien komen."

Nieuwe updates?


Meer kon Erwich niet loslaten over het vierde seizoen van de hitserie. Het is dus nog onbekend hoe Los Angeles het verhaal aan zal gaan passen.



De verandering roept een heleboel vragen op. De grootste en belangrijkste: wie gaat er allemaal mee naar Los Angeles en wie keert dus terug voor seizoen 4? Bovendien heeft Oliver in seizoen 3 gezegd dat hij Los Angeles niet kan verdragen en er alleen voor korte periodes wil zijn. Dit roept de vraag op hoe Oliver gaat reageren op de grote verandering.

Te streamen op Disney+


Only Murders in the Building is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen