search
'The Sopranos' bevat een scène die zelfs voor de grootste fans te gruwelijk is
Series / Nieuws

'The Sopranos' bevat een scène die zelfs voor de grootste fans te gruwelijk is

Er zijn heel wat gruwelijke verhaallijnen in The Sopranos, maar fans kunnen deze scène niet aanzien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disfunctionele families, drama en moorden. Dit is de perfecte manier om de hitserie The Sopranos te beschrijven. Het legendarische verhaal heeft veel fans, maar niemand wil naar deze scène kijken.

De grote verhaallijnen zijn duister en huiveringwekkend en zetten de toon voor de serie. Toch zijn er enkele kleinere verhaallijnen die net zo duister zijn, maar dan op hun eigen manier.

Een verschrikkelijke scène


Eén van deze verhaallijnen gaat over Adriana (Drea de Matteo) en haar voormalige werkgever Artie (John Ventimiglia). In seizoen 3, aflevering 5 nodigt Artie zijn voormalig werknemer uit voor een etentje. Adriana dacht uitgenodigd te worden voor een vriendschappelijk diner, maar niets bleek minder waar.

Artie verloor al zijn zelfcontrole en begon met Adriana te flirten en probeerde haar hand vast te houden. De vaak onzekere man veranderde in een wanhopig beest en de scène is dan ook vreselijk om naar te kijken.

Het acteerwerk


Hoe vreselijk de scène is, zo fantastisch is het acteerwerk. De Matteo en Ventimiglia lieten zichzelf helemaal gaan in de scène en lieten hiermee hun talent zien. Hoe knap dit ook is, veel fans slaan deze scène over wanneer ze seizoen 3 terugkijken.



Stream The Sopranos op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen