search
Prime Video komt komende dagen met veel nieuwe series en gaat door met sterk ontvangen 'Expats' met Nicole Kidman
Series / Nieuws

Prime Video komt komende dagen met veel nieuwe series en gaat door met sterk ontvangen 'Expats' met Nicole Kidman

Ontdek naast de Nederlandse hits weer een nieuw hoofdstuk uit een spannende dramaserie.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Camping de Wildernis


Verschijnt op: Maandag 19 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 8 | Genre: Reality | Kijk op: Prime Video

Vier families die hun vakantie normaal gesproken op een Nederlandse camping vieren, gaan kamperen in Afrika, zonder verdere informatie vooraf. Als ze bij hun gastheer Johnny de Mol met al hun koffers aankomen in Botswana is het enige dat ze kunnen uitbrengen: “we hadden alles verwacht, behalve dit!”. En dan moet het spel nog beginnen. Want behalve buren, zijn ze ook elkaars concurrenten.
De Prank Show


Verschijnt op: Vrijdag 23 februari| Release: Seizoen 1 - aflevering 7-8 | Genre: Komedie / Reality-TV | Kijk op: Prime Video

In elke aflevering van 'De Prank Show' houdt Giel zowel bekende als onbekende Nederlanders voor de gek. Op straat, in een café, of in de supermarkt…. Je weet nooit of én wanneer je wordt geprankt.
Expats


Verschijnt op: Vrijdag 23 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 6 | Genre: Drama | Kijk op: Prime Video

Tegen de kleurrijke achtergrond van het bruisende Hong Kong toont Expats een veelzijdige groep mensen die, nadat een enkele ontmoeting een reeks levensveranderende gebeurtenissen in gang heeft gezet, het evenwicht tussen schuld en verantwoordelijkheid proberen te vinden.
Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

19 & 20 februari: Marry My Husband (seizoen 1 - aflevering 15-16) - Komedie / Drama / Fantasie - Kang Ji-won, een terminaal zieke kankerpatiënt, wordt vermoord door haar echtgenoot en beste vriend nadat ze getuige is van hun affaire. Ze ontwaakt 10 jaar voor het incident en besluit wraak te nemen met behulp van Yu Ji-hyuk, een directeur bij het bedrijf waar ze werkt. Nu moet ze haar lot heroveren en het vuil uit haar leven elimineren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen