search
Nieuwe 'The Night Agent' foto's van achter de schermen gedeeld door grote ster
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Night Agent' foto's van achter de schermen gedeeld door grote ster

Gabriel Basso deelt nieuwe foto's van achter de schermen die er uitzien alsof ze in een kunstmuseum horen.

De Netflix-serie The Night Agent van maker Shawn Ryan heeft indrukwekkende kijkcijfers. Fans kijken dan ook uit naar seizoen twee, maar de verschijningsdatum is nog steeds onbekend.

Nieuwe foto’s van achter de schermen tonen Gabriel Basso (Peter Sutherland), een FBI-agent in het Witte Huis die verstrikt raakt in de complexe samenzweringen van de overheid. Basso deelt het scherm met Luciane Buchanan, Hong Chau, Michael Malarkey, Keon Alexander en meer.

De foto’s


Basso deelde in een recente Instagram-post enkele foto's van achter de schermen van seizoen 2. De foto’s, gemaakt door fotograaf Miranda McDonald, tonen Peter in kamers en gangen met een pistool in de aanslag. De foto's zijn geen standaard achter de schermen foto's, maar hebben een unieke kunstzinnige charme.

Bekijk op instagram


Onder de foto staat één enkele zin: "Luisteren naar mensen die goed zijn in wat ze doen." Ook benoemt de acteur McDonald als fotograaf.

Seizoen 2


De foto’s geven weinig informatie voor seizoen 2, maar beloven wel veel actie en vechtscènes in het volgende seizoen, dat te streamen zal zijn op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen