search
Waar is Gabriel Macht die de topadvocaat 'Harvey Specter' in 'Suits' speelde, nu eigenlijk gebleven?
Series / Nieuws

Waar is Gabriel Macht die de topadvocaat 'Harvey Specter' in 'Suits' speelde, nu eigenlijk gebleven?

Hoe is het tegenwoordig met Gabriel Macht, één van de grote sterren uit 'Suits'?

De juridische dramaserie Suits kwam tot een einde in 2019. Na afloop nam hoofdrolspeler Gabriel Macht (die Harvey Specter speelde) echter een verrassende stap uit de schijnwerpers. Hoe is het nu met hem?

Macht brak door als Harvey Specter in Suits. Specter is een slimme en vastberaden advocaat. Als Specter potentiële nieuwe advocaten voor zijn bedrijfsjuridisch kantoor zoekt, komt Mike Ross (gespeeld door Patrick J. Adams) per ongeluk de sollicitatiekamer binnen terwijl hij op de vlucht is voor de politie.

Onder indruk


Onder de indruk van Mike's intelligentie en encyclopedische kennis van het recht, huurt Specter Mike Ross in ondanks zijn gebrek aan referenties. Wat volgt kun je zien in de serie.

Macht nam na afloop van de serie een flinke acteerpauze en geeft prioriteit aan het doorbrengen van tijd met zijn vrouw en kinderen. Macht trouwde in 2004 met de Australische actrice (en voormalig model) Jacinda Barrett. Ze hebben twee kinderen; Satine, geboren in 2007 en Luca geboren in 2014.

Quote


Toen Suits eindigde, was het precies op tijd voor Macht en zijn vrouw om de kinderen mee te nemen op een wereldreis van een jaar. "Ik heb echt een gevoel van vrijheid nu ik Suits heb afgerond. En ik ben gelukkig. Ik heb het gevoel dat ik wat goeds heb gemaakt, en nu wil ik meer focus en energie steken in mijn vrouw en mijn familie... ik denk dat als je zo lang in het hoofd van Harvey bent geweest, je op sommige manieren splitst. En dus kijk ik ernaar uit om in het hoofd van Gabriel te zijn."Toekomst?


Zijn fans kijken natuurlijk uit naar wat de toekomst brengt en hopen dat wij deze charismatische acteur ooit weer op het scherm zullen zien.

Kijk deze serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen