search
Zie onze eigen Jutta Leerdam in actie in Netflix' nieuwste hitserie
Series / Nieuws

Zie onze eigen Jutta Leerdam in actie in Netflix' nieuwste hitserie

Spektakel op het ijs als Jutta Leerdam de gloednieuwe serie aankaart.

Gister ging de gloednieuwe serie Avatar: The Last Airbender in première op Netflix en ter promotie worden flinke middelen ingezet, waaronder de toevoeging van onze eigen schaatsheldin Jutta Leerdam.

In een nieuwe promo toont de voormalig wereldkampioene op de 1000 meter haar "Avatar State" terwijl ze door bochten heen schaatst en het doet lijken alsof ze het ijs weet te 'buigen', net zoals de personages in de nieuwe Netflix-serie kunnen.

Nieuwe anime-remake


Netflix trekt zoveel mogelijk promotiemiddelen uit de kast om het nieuwe Avatar: The Last Airbender te promoten. Niet alleen wordt aspirant-wereldster Leerdam ingezet om de serie te promoten, ook op de iconische Las Vegas Sphere werd de serie uitgebreid gepromoot.

De streamingdienst hoopt het succes van de serie One Piece te evenaren of zelfs overtreffen. Deze serie was ook een live-actionremake van een zeer populaire animeserie. Hoewel het verleden heeft laten zien dat live-actionremakes niet altijd goed scoren, bleek One Piece een hit.

Torenhoog budget


Wat misschien niet iedereen weet is dat Avatar: The Last Airbender al eens eerder werd verfilmd. In 2010 waagde The Sixth Sense-maker M. Night Shyamalan zich al eens aan het project, maar de film kreeg van het publiek flinke kritiek te verduren.Netflix wil het nu helemaal anders doen. Zo wordt er niet gesleuteld aan de personages en de verhaallijn, maar er wordt nu vooral gelet op het casten van acteurs die volgens het bronmateriaal beter bij de personages passen. Dus geen Amerikaanse Aziaten en blanke personen die in de vorige verfilming de inheemse rollen vertolkten.

De vier elementen


Avatar: The Last Airbender speelt zich af in een fictieve wereld die is gebaseerd op verschillende Aziatische en inheems-Amerikaanse culturen, en volgt Aang, een kind dat de laatste nog levende 'Airbender' is en de wereld doorkruist om zijn training als Avatar te voltooien.Kijk alle afleveringen van Avatar: The Last Airbender op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen