search
Officieel: 'True Detective' krijgt een vijfde seizoen
Series / Nieuws

Officieel: 'True Detective' krijgt een vijfde seizoen

Na het succes van True Detective: Night Country zal Issa López opnieuw aan het roer staan.

Nog maar een paar dagen na de laatste aflevering van seizoen 4, heeft HBO Max aangekondigd dat True Detective een vijfde seizoen krijgt.

Night Country-showrunner Issa López keert daarnaast terug in dezelfde rol, die deel uitmaakt van een deal met HBO. Lopez zal tevens andere projecten ontwikkelen voor de streamer.

Megasucces


Night Country geldt nu al als het meest bekeken seizoen van True Detective. Met 12,7 miljoen kijkers gaat dit seizoen het eerste seizoen voorbij.

López nam de franchise over nadat de deal van bedenker Nic Pizzolatto met HBO afliep. Pizzolatto heeft wel nog steeds een credit als uitvoerend producent, ondanks het feit dat hij zijn ongenoegen heeft geuit over het vierde seizoen.

Zure bedenker


Pizzolatto, die momenteel aan een western werkt voor Amazon en aan een aantal andere projecten, heeft de laatste weken vaker kritiek geuit op Night Country. Actrice Kali Reis vond het maar niks en sprak zich uit tegen de zure Pizzolatto.Seizoen 4 speelt zich af in het dorpje Ennis in Alaska, waar gedurende een winternacht acht mannen die werken op het Tsalal Arctic Research Station zonder enig spoor verdwijnen.

Maar wanneer?


Het is nog onduidelijk wanneer het vijfde seizoen van True Detective wordt verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen