search
Aanstaande potentiële hit van Netflix krijgt ijzersterke trailer: 'The Gentlemen'
Series / Trailer

Aanstaande potentiële hit van Netflix krijgt ijzersterke trailer: 'The Gentlemen'

De nazaat van een verarmde Britse familie erft een vervallen landgoed met alle gevolgen.

De komische misdaadfilm The Gentlemen heeft regisseur Guy Ritchie duidelijk geïnspireerd. Voor Netflix schreef, regisseerde en produceerde hij een nieuw verhaal.

Ook in de serie heeft de aan lager wal geraakte hogere middenklasse een belangrijke rol. Eddie Halstead (Theo James) arriveert op een landgoed dat hij geërfd heeft, maar waar hij allerminst blij van wordt.

Onder het oppervlak


Ook hier heeft Ritchie weer een mix van excentrieke types, 'jongenshumor' en misdaad op het scherm getoverd. Deze combinatie heeft ruimschoots bijgedragen aan het succes van de oorspronkelijke film.

In de trailer zien we Eddie's kennismaking met het enorme huis en alles en iedereen die daar bij horen. Hij leert echter al gauw dat er, zowel letterlijk als figuurlijk, meer schuilgaat onder het oppervlak.

Overigen


Naast Theo James maken Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Ray Winstone en Vinnie Jones deel uit van de bezetting. Hugh Warren is een van de producenten en Ritchie zelf fungeert als uitvoerend producent.The Gentlemen gaat op 7 maart van start op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen