search
Van inspiratie naar superhit: de inspiratie voor de serie 'Tracker'
Series / Nieuws

Van inspiratie naar superhit: de inspiratie voor de serie 'Tracker'

De schrijver van The Bone Collector speelde een belangrijke rol in het maakprocess van de nieuwe hitserie Tracker.

Binnen de kortste keren is de nieuwe Tracker uitgegroeid tot misschien wel de populairste serie. Kijkers willen dan ook meer weten over hoe deze hitserie tot stand is gekomen.

De première van Tracker was na de Super Bowl en meteen al scoorde de serie 18,4 miljoen kijkers. De tweede aflevering was beduidend minder populair, met ‘slechts’ 6,64 miljoen kijkers.

Meest bekeken programma


Ondanks dat het kijkersaantal flink gezakt was, bleef Tracker de meest bekeken serie van de avond. De tweede aflevering, genaamd Missoula, had namelijk meer kijkers dan American Idol en de seizoensfinale van True Detective: Night Country.

Waar heeft Tracker dit succes eigenlijk aan te danken? Het begon allemaal bij auteur Jeffrey Deaver en zijn boek The Never Game.

Jeffrey Deaver


De nieuwe serie is namelijk gebaseerd op een personage uit The Never Game. Tracker vertelt namelijk het verhaal van Colter Shaw (Justin Hartley), een eenzame man die beloningen zoekt en claimt voor vermiste mensen.Hij zet zijn deskundige vaardigheden in om wetshandhavingsinstanties te helpen mysteries op te lossen, maar ondertussen kampt hij met zijn eigen problemen; een gebroken familie.

Te streamen op Prime Video


Tracker is te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen