search
'The Sopranos': De grootste blunder die de serie ooit heeft gemaakt
Series / Nieuws

'The Sopranos': De grootste blunder die de serie ooit heeft gemaakt

Oeps! De makers van The Sopranos hadden misschien beter naar hun fans kunnen luisteren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bijna iedereen heeft ooit wel van The Sopranos gehoord. Veel serieliefhebbers claimen dat dit de beste serie ooit is (zij moeten het dan opnemen tegen de groep die claimt dat dat Miami Vice is), maar één ding is zeker: deze fout had The Sopranos nooit mogen maken.

The Sopranos vertelt het aangrijpende verhaal van de Italiaanse maffiafamilie. De serie kreeg het voor elkaar om de misdaden van de personages te balanceren met intiem familiedrama en zo ontstond een steengoede serie.

Gloria Trillo


Er zijn heel veel complexe personages geïntroduceerd, maar geen enkel personage was zo populair als Gloria Trillo (Annabella Sciorra). Ze sloot zich in seizoen 3 aan bij de cast als een patiënt van Dr. Jennifer Melfi (Lorraine Bracco) en werd al snel de minnares van Tony Soprano (James Gandolfini).

Tony heeft heel wat minnaressen gehad, maar Gloria had de meeste invloed op hem. Hij werd compleet meegesleept door haar charme en onafhankelijkheid. Deze eigenschappen, in combinatie met haar passie en kracht, maakten haar al snel één van de meest geliefde personages van de serie.

De grootste fout


Hoe hebben de makers van The Sopranos dit dan verpest? Het is eigenlijk heel simpel: fans wilden dat ze langer bleef en misschien zelfs een vaste rol kreeg, maar de makers luisterden niet naar hun trouwe kijkers en gaven Gloria een bruut einde.Stream The Sopranos op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen