search
Premièredatum 'Star Wars: The Acolyte': Is de start van deze mystery-thriller gelekt?
Series / Nieuws

Premièredatum 'Star Wars: The Acolyte': Is de start van deze mystery-thriller gelekt?

De serie zou deze zomer van start gaan, maar Collider komt met een specifieke datum.

Het intrigerende Star Wars: The Acolyte heeft tot dusver veel hints gegeven maar er zijn geen kaarten op tafel gelegd. We weten nog maar weinig over het verhaal, behalve dat het zich in een ander tijdperk van de Star Wars-wereld afspeelt.

Volgens Collider gaat Star Wars: The Acolyte van start op 5 juni aanstaande. Binnenkort zou er een trailer gepland staan. Aangezien Disney niet heeft gereageerd op Colliders bericht zal Star Wars Day op 4 mei wellicht duidelijkheid brengen.

Bloeitijd


Eerder schreven wij al over deze nieuwste productie. Star Wars: The Acolyte speelt zich af ten tijde van de bloeitijd van de Republiek. Maker Leslye Headland gaf in een eerder interview met Collider al aan dat de Renaissance de inspiratie vormde voor het tijdperk waarin Star Wars: The Acolyte zich afspeelt.

Desondanks zijn de eerste signalen van de aftakeling van de Republiek al merkbaar. De serie zal met andere woorden verkennen hoe, ongeveer een eeuw later, de Sith überhaupt de macht konden grijpen.

Definitief uitsluitsel?


Op het moment van schrijven is niet duidelijk of Colliders bericht wel (volledig) klopt. Per slot van rekening heeft Disney niet ontkend noch bevestigd, het is dus raadzaam om een slag om de arm te houden. Het eerstvolgende grote evenement is Star Wars Day, dat jaarlijks op 4 mei plaatsvindt. Het zou dus zomaar kunnen dat de fans bij deze gelegenheid definitief uitsluitsel krijgen met betrekking tot de start van deze nieuwste serie.

Hieronder kun je alvast een fantrailer bekijken:Star Wars: The Acolyte wordt in de zomer van 2024 verwacht op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen