search
De volgende 'Star Wars'-serie heet 'The Acolyte': dit is wat je moet weten

De volgende 'Star Wars'-serie heet 'The Acolyte': dit is wat je moet weten

Fans kunnen zich verheugen op het nieuwe hoofdstuk in de Star Wars-saga, genaamd "The Acolyte".

Bo van Scheyen
Fans kijken reikhalzend uit naar de première van een nieuw hoofdstuk in de Star Wars-saga: The Acolyte. Dat deze nieuwe serie hoge verwachtingen oproept is omdat iedereen zich telkens weer wil verdiepen in de rijke geschiedenis van de Melkweg ver, ver weg.

Wat we al weten is dat dit verhaal zich afspeelt in de laatste dagen van de Hoge Republiek. Dat is ongeveer 100 tot 200 jaar voordat George Lucas ons de Luke Skywalker-saga gaf.

Thriller


The Acolyte is een thriller die het publiek meeneemt naar een sterrenstelsel van schimmige en mysterieuze geheimen. Deze insteek biedt de makers de mogelijkheid weer nieuwe meeslepende personages te introduceren waardoor er meer potentieel ontstaat om het publiek te boeien met frisse perspectieven en verrassende verhalen.

Amandla Stenberg (Hunger Games) en Lee Jung-jae (Squid Game) zullen hun opwachting maken. We zullen nog even moeten wachten voordat we ze in actie zien want de productie moet nog starten en er is ook nog geen release datum bekend gemaakt. De serie wordt wel door Lucasfilm ontwikkeld en zal op Disney+ verschijnen.

High Republic


Een van de meest spannende keuzes voor de serie is dat er voor een tijdperk is gekozen in de tijdlijn van Star Wars die nog relatief onontgonnen is. Doordat die periode nog totaal onbekend is, biedt het wel de mogelijkheid compleet nieuwe verhalen te creëren.Leslye Headland heeft de acht nieuwe afleveringen bedacht en schreef ze samen met Jocelyn Bioh, Charmaine De Grate, and Kor Adana. De titel van de serie: The Acolyte suggereert dat men op een specifiek personage zal focussen. Iemand met een diepe band met de duistere kant van de Force.

Jedi


We verwachten dat dit personage mogelijk de oorsprong en opkomst van de Sith-invloeden zal verklaren. Hierdoor wordt de introductie van nieuwe Jedi-, Sith- en Force-vaardigheden mogelijk, evenals de verkenning van oude conflicten en de dynamiek van macht binnen de melkweg.

Bekijk op instagram

Hoewel specifieke plot details in geheimhouding gehuld blijven, heeft alleen al het noemen van het tijdperk van de Hoge Republiek opwinding en nieuwsgierigheid aangewakkerd. Met het succes van recente Star Wars-televisieseries zoals The Mandalorian en The Book of Boba Fett, heeft The Acolyte de kans om het Star Wars-universum verder te verrijken en het legendarische epos uit te breiden buiten de traditionele grenzen van films en animatieseries.


Aanbevolen artikelen