search
Netflix introduceert deze week 'Resident Alien' en 15 andere gave series
Series / Nieuws

Netflix introduceert deze week 'Resident Alien' en 15 andere gave series

Neem alvast een dag vrij, want Netflix komt met een vrachtlading aan nieuwe series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


American Conspiracy: The Octopus Murders


Verschijnt op: Woensdag 28 februari | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Documentaire | Kijk op: Netflix

Een journalist doet onderzoek naar de politieke samenzwering De Octopus en wordt dood aangetroffen in zijn hotelkamer. Decennia later komen er nieuwe details aan het licht.
Furies


Verschijnt op: Vrijdag 1 maart | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Misdaad / Drama | Kijk op: Netflix

Een jonge vrouw wil de dood van haar vader wreken en raakt verstrikt in het web van de Furie, die de vrede bewaart in de criminele onderwereld van Parijs.
Resident Alien


Verschijnt op: Vrijdag 1 maart | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie / Drama / Mysterie | Kijk op: Netflix

Een dokter in een stadje verbergt zijn buitenaardse identiteit en zijn geheime missie. Hij is op zoek naar zijn schip en probeert niet op te vallen.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

26 februari: Rhythm + Flow Italia (seizoen 1 - aflevering 5-7) - Muziek / Reality-TV - In deze muziekwedstrijd gaan Fabri Fibra, Geolier en Rose Villain de straten van Rome, Napels en Milaan in om de volgende Italiaanse rap-superster te vinden.

28 februari: Dinner Time Live with David Chang (seizoen 1 - aflevering 6) - Reality-TV - Chef-kok David Chang presenteert een ongezouten eetervaring terwijl hij kookt voor beroemde gasten en culinaire geheimen deelt. (Live-evenement in het Engels.)

28 februari: Love is Blind (seizoen 6 - aflevering 10-11) - Reality-TV / Romantiek - Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

28 februari: Rojst (seizoen 3) - Misdaad / Drama / Thriller - Door de overstroming van de eeuw wordt er nog een lichaam in het Gronty-bos ontdekt. Corruptie en zwendel uit de jaren 90 en geheimen uit WO II komen aan het licht.

29 februari: A Round of Applause (seizoen 1) - Drama - Een man met existentiële angst die verlangt naar zijn vorige leven, probeert om te gaan met zijn eigenzinnige familie in dit drama dat enkele decennia bestrijkt.

29 februari: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 9) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

1 maart: Aníkúlápó: Rise of the Spectre (seizoen 1) - Drama / Fantasy - In een race tegen de klok om een rampzalig lot te voorkomen, keert reiziger Saro terug naar Ojumo. Hier moet hij een bijna onmogelijke taak volbrengen.

1 maart: Blood & Water (seizoen 4) - Drama / Mysterie - Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

1 maart: CSI: Crime Scene Investigation (seizoen 10-15) - Misdaad / Drama / Mysterie - Met behulp van ultramoderne forensische methoden weet de afdeling CSI van de politie van Las Vegas de meest bizarre moorden op te lossen.

1 maart: Maamla Legal Hai (seizoen 1) - Komedie / Drama - Bij de districtsrechtbank in Patparganj botst chaos met de letter van de wet. Eigenzinnige medewerkers proberen recht te laten zegevieren, maar botsen op obstakels.

1 maart: Somebody Feed Phil (seizoen 7) - Documentaire - Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

1 & 2 maart: Doctor Slump (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Drama / Romantiek - Twee briljante artsen, ooit rivalen op school, komen bij toeval weer bij elkaar. Ze hebben elk te maken met de ergste inzinking in hun leven en vinden onverwacht troost bij elkaar.

2 & 3 maart: Captivating the King (seizoen 1 - aflevering 15-16) - Drama / Geschiedenis / Romantiek - Te midden van een koninklijke en politieke machtsstrijd leert een koning een intrigerende vrouw kennen, wiens verborgen verlangen naar wraak onbedoeld verandert in liefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen