search
Disney+ in maart: Ontdek alle 7 gloednieuwe series en afleveringen
Series / Nieuws

Disney+ in maart: Ontdek alle 7 gloednieuwe series en afleveringen

Het wordt een maand met leuke originals in allerlei verschillende genres.

Disney+ zet in maart weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.


Death and Other Details


Verschijnt op: Dinsdag 5 maart | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Drama / Mysterie | Kijk op: Disney+

Rechercheur Rufus Cotesworth en zijn protegé, Imogene, graven naar de waarheid op een cruiseschip in de Middellandse Zee waar iedereen iets verbergt.




Shôgun


Verschijnt op: Dinsdag 5, 12, 19, 26 maart | Release: Seizoen 1 - aflevering 3-6 | Genre: Avontuur / Drama / Geschiedenis | Kijk op: Disney+

In het Japan van het jaar 1600 vecht Lord Yoshii Toranaga voor zijn leven wanneer zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem keren, totdat een mysterieus Europees schip strandt nabij een vissersdorpje.




Renegade Nell


Verschijnt op: Vrijdag 29 maart | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Avontuur / Drama

Nadat ze wordt beschuldigd van moord, voelt Nell Jackson zich gedwongen om samen met haar twee zussen te overleven door plundering en improvisatie. Met hulp van een moedige geest genaamd Billy Blind, beseft ze dat het lot haar niet toevallig heeft doen afdwalen.




Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

5, 12, 19, 26 maart: Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 21-24) - Animatie / Actie / Avontuur - Het is het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden.

6, 13, 20 maart: Ishura (seizoen 1 - aflevering 10-13) - Animatie / Actie / Avontuur - De Demonenkoning, die de hele wereld met angst had vervuld, werd verslagen. De naam en het bestaan van de held die deze prestatie heeft geleverd, blijft echter een mysterie. Nu het tijdperk van angst voorbij is, begint het gevecht om de ultieme held te kronen.

6, 13, 20, 27: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 3 - aflevering 5-9) - Animatie / Actie / Avontuur - Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.

20 maart: X-Men '97 (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - X-Men'97 van Marvel Animation herbeleeft het iconische tijdperk van de jaren 1990. De X-Men, een groep mutanten die hun wonderbaarlijke gaven gebruiken om een wereld te beschermen die hen haat en vreest, worden zoals nooit tevoren uitgedaagd. Ze worden gedwongen om een gevaarlijke en onverwachte nieuwe toekomst onder ogen te zien.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen