search
'The Walking Dead: The Ones Who Live' verfilmt eindelijk dit essentiële moment uit de stripboeken
Series / Nieuws

'The Walking Dead: The Ones Who Live' verfilmt eindelijk dit essentiële moment uit de stripboeken

De nieuwe The Walking Dead: The Ones Who Live is niet bang om dit brute moment uit de stripboeken te verfilmen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je niet tegen bruut geweld en bloed kan, dan is The Walking Dead niet de serie voor jou. Echter, de serie had nóg heftiger kunnen zijn met dit moment uit de stripboeken dat nooit verfilmd is. Tot nu toe.

De negen seizoenen van The Walking Dead zijn erin geslaagd om de personages van schrijver Robert Kirkman en kunstenaar Tony Moore tot leven te brengen. De makers van de serie kozen er echter voor om dit moment achterwege te laten.

Rick Grimes


Toen de groep van Rick (Andrew Lincoln) de gouverneur voor het eerst tegenkwam, besloot Kirkman Rick’s hand er af te laten hakken. Dit heeft de serie nooit gedaan.

Er werd vaak geplaagd naar dit moment, zoals bijvoorbeeld in seizoen 9. Rick had zijn hand verwond tijdens een gevecht met de gladiatorzombie van Jadis en Negan had de kans om zijn hand eraf te hakken. Toch is dit niet gebeurd.

The Ones Who Live


De nieuwe The Walking Dead: The Ones Who Live doet echter niet zo flauw als de originele serie. Al in de allereerste aflevering is Rick zijn hand kwijt.



The Ones Who Live blijft veel dichter bij het bronmateriaal en dit moment is zeker niet het enige iconische moment uit de stripboeken dat eindelijk te zien zal zijn.

The Ones Who Live


The Ones Who Live is vanaf 25 februari te zien zijn op AMC en AMC+. Het is vooralsnog onbekend waar de serie in Nederland te streamen zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen