search
De grauwe misdaadserie 'The Mire: Millennium' start aankomende woensdag op Netflix
Series / Nieuws

De grauwe misdaadserie 'The Mire: Millennium' start aankomende woensdag op Netflix

Netflix rondt deze week de serie The Mire af, die al in 2018 startte met het eerste seizoen.

Aankomende woensdag start op Netflix het compleet nieuwe seizoen van de Netflix Original The Mire, ook bekend onder de originele titel Rojst. Het derde en laatste seizoen heet The Mire Millennium.

The Mire startte in 2018 met het eerste seizoen en in de Poolstalige serie van regisseur Jan Holoubek zie je rollen van onder andere Dawid Ogrodnik, Andrzej Seweryn, and Zofia Wichłacz.

Eerste twee seizoenen


In het eerste seizoen, dat zich afspeelt in de jaren 80, worden een lokale politicus en een prostituee vermoord in een klein stadje. De journalist Piotr Zarzycki (Ogrodnik) begint zich te verdiepen in de zaak, maar doet ook onderzoek naar zaken uit zijn eigen verleden.

In het tweede seizoen The Mire '97 of Rojst '97, verschenen in 2021, kruist een overstroming in een klein stadje in 1997 met gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog. Zowel politie als Ogrodnik bemoeien zich ermee.

Millennium


In het derde en laatste seizoen is er een nieuw mysterie als er onverwacht een nieuw lijk opduikt in het Gronty-bos. Je ziet het nieuwe seizoen vanaf aankomende woensdag 28 februari op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen