search
De Nederlandse kijkers over 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: "Seizoen 2 nodig"
Series / Nieuws

De Nederlandse kijkers over 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: "Seizoen 2 nodig"

Wisselende, maar vooral veel positieve reacties van de Nederlandse kijkers van 'Avatar: The Last Airbender'

Afgelopen donderdag verscheen op Netflix de fantasyserie Avatar: The Last Airbender, een live action-serie gebaseerd op de gelijknamige animatieserie van Nickelodeon. Op Twitter/X zijn veel reacties van de Nederlandse kijkers te vinden.

De critici waren verdeeld over de achtdelige aftrap. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op 60 procent en is daarmee net aan Fresh. De publieksscore is met 75 procent zeker hoger, maar nog altijd niet overdonderend. SerieTotaal-recensent Dirk Sung van Aalsburg kwam tot drie sterren.

Reacties Nederlands publiek


Op Twitter/X zijn dus heel wat reacties van Nederlandse kijkers te vinden. Zo schrijft ing. Alex Romijn: "Die Avatar: the last airbender ziet er goed uit tot nu toe. Overigens ken ik de animatieserie niet, dus ga er wel redelijk blanco in."

En die reactie is vaker terug te zien. "Zojuist maar begonnen aan de live-action serie van Avatar: The Last Airbender. Erg leuk als je het niet vergelijkt met het origineel," vindt Happy.

Niet als origineel


Vooral de fans van het origineel hebben moeite met de serie. "Waarom verander je het hele verhaal en hou je je niet aan het origineel," is een minpunt volgens Kim.Stephan schrijft op Twitter/X: "Avatar: The Last Airbender live action is echt fun als er geen 12 mensen in uw oor fluisteren dat het de slechtste serie is die ze ooit hebben gezien." En Sas: "Ik heb een seizoen 2 nodig van Avatar The Last Airbender op Netflix."

Zelf oordelen


De acht afleveringen vind je nu hier op Netflix en uiteraard kun je pas echt oordelen over een serie als je deze zelf hebt gezien. Hieronder een reeks met reacties van Nederlandse kijkers. Misschien overtuigen ze om de serie te gaan kijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen